Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Stadion, sala polivalenta? CJT vrea sa alegi ordinea principalelor 10 investitii majore pentru Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Consiliul Județean (CJ) Timiș a anunțat, prin intermediul președintelui instituției, Călin Dobra, că a propus Băncii Mondiale zece investiții majore pentru Timișoara, îndrumând timișorenii să completeze un chestionar prin intermediul căruia se va stabili prioritatea celor zece proiecte.

Președintele Consiliului Județean Timiș, social-democratul Călin Dobra, a anunțat, sâmbătă, că Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România au solicitat instituției pe care o conduce, ca în cadrul campaniei ”Alege prioritățile orașului tău” să conceapă o listă cu zece investiții majore care ”să fie finanțate în Județul Timiș”.

Dobra a anunțat acest fapt prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, prin intermediul căreia a explicat și care sunt cele mai importante zece obiective de realizat în capitala Banatului. ”În urma analizei pe care am făcut-o pot să vă anunț că am propus următoarele obiective, pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea Timișoarei și a Județului Timiș și a căror valoare depășește 700 de milioane de euro: Sală Polivalentă, Stadion nou, Terminalul Intermodal, Institutul de Oncologice, Spitalul Regional, Centura Nord-Vest Timișoara, Aqua Park, Extinderea Aeroportului, Drum Eurotrans Timișoara-Moravița, Legătura rutieră dintre A1 și DN69”, a detaliat liderul PSD Timiș.

Conform președintelui Consiliului Județean, ierarhizarea proiectelor va fi făcută chiar de timișoreni. ”Un aspect foarte important este că voi, cetățenii, veți avea un rol important în continuare deoarece veți fi implicați în ierarhizarea acestor proiecte prioritare”, a adăugat Dobra, care a precizat că cei interesați să răspundă acestei provocări au la dispoziție chestionarul prin care pot vota până la data de 22 martie 2019.

Pentru a se asigura că nimeni nu-l va acuza de lipsă de interes și implicare în aceste ”proiecte”, președintele CJ Timiș a precizat că ”Întregul proces de selecție va fi gestionat de către Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România”.

Stadion, sala polivalenta? CJT vrea sa alegi ordinea principalelor 10 investitii majore pentru Timisoara 1

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare