FOTO-CALIN-DOBRA

Preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, va fi noul preşedinte al CJ Timiş, spun surse pentru voceatimisului.ro. Amintim că Sorin Grindeanu, actualul lider al CJ Timiş ar urma să fie premierul României, fiind propus de alianţa ALDE-PSD pentru această funcţie.

Dobra a fost vicepreşedinte al CJ Timiş vreme de patru ani, între 2012 şi 2016, atunci când instituţia a fost condusă de Titu Bojin. Ulterior, acesta a rămas simplu consilier judeţean, dat fiind faptul că noua conducere a CJ Timiş a fost desemnată prin alianţa dintre PSD, PMP şi ALDE, ultimele două partide dând şi cei doi vicepreşedinţi. La alegerile parlamentare, Dobra a ocupat prima poziţie pe lista PSD Timiş pentru Camera Deputaţilor, după ce în calitate de şef de campanie la alegerile locale, a dus PSD către o victorie istorică în judeţul Timiş.

Deşi a depus jumărmânul de deputat, Dobra nu a renunţat încă la mandatul de consilier judeţean. Contactat de reporterii Vocea Timişului, acesta a evitat să dea un răspuns direct cu privire la faptul că va fi succesorul lui Grindeanu la CJ Timiş, declarând că: “Înca nu am renunţat la mandatul de consilier judeţean, am 15 zile. Nu se ştie”. Pentru a fi ales însă în locul lui Grindeanu, Dobra are nevoie de 19 voturi în plenul CJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here