Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentREMINDER! Super concerte de Revelion, în Piaţa Victoriei din Timișoara. Vezi programul...

REMINDER! Super concerte de Revelion, în Piaţa Victoriei din Timișoara. Vezi programul complet

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La fel ca în fiecare an, timişorenii sunt invitaţi să petreacă Revelionul în stradă. Primăria Timişoara a organizat un program special pentru toţi cei care vor să infrunte gerul de afară pentru a petrece noaptea dintre ani dansând şi distrându-se în aer liber.

Programul complet începe de la ora 20, atunci când pe scena din Piața Victoriei vor urca Geo Da Silva şi Sean Norvis. Alpha Team va concerta de la ora 21, iar de la ora 22 atmosfera va fi întreţinută de trupa Cobzality. Cel mai aşteptat recital al serii va avea loc de la ora 23, atunci când Ştefan Bănică Jr. va urca pe scenă, pentru a cânta, alături de fanii săi, piesele care l-au consacrat. Trecerea în noul an va fi celebrată și cu un foc de artificii, la ora 24. De altfel, luna decembrie a fost una plină de spectacole în capitala Banatului. Dacă de Ziua Națională pe scenă a urcat Delia, în data de 10 artista Andra a susţinut un super recital în Timișoara. Nici iubitorii muzicii rock nu au fost uitaţi. În data de 20 decembrie au susţinut recitaluri trupele Sonatic, Pasărea Rock şi Pro Musica, pe aceeași scenă din Piața Victoriei.

În mare parte concertele au fost orgnizate pentru a celebra zece ani de când în Timișoara se organizează târgul de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare