Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn tânăr a căzut de la etajul doi al Universităţii de Vest....

Un tânăr a căzut de la etajul doi al Universităţii de Vest. Explicaţia dată medicilor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Clipe de coşmar, aseară, la Universitatea de Vest din Timişoara, unde un student a căzut de la un geam a clădirii. Tânărul în vârstă de 23 de ani le-a spus medicilor care au sosit la faţa locului că a căzut pentru că încerca să se ascundă de portari, fiindu-i ruşine că părăseşte unitatea de învăţământ la ora 22:30 şi astfel a alunecat pe geam.

Victima s-a ales cu fracturi multiple la o mână şi la un picior, lovituri la cap și în zona bazinului după ce a căzut cu jumătate de corp pe spaţiul verde şi cu cealaltă jumătate pe asfalt, fiind transportată la spital. Starea tânărului este stabilă. Părinţii şi prietenii acestuia au ajuns de urgenţă la faţa locului. La fel au făcut şi poliţiştii, care vor deschide o achetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut incidentul, precum şi dacă tânărul a încercat să se sinucidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare