Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Îngerii galbeni” fără niciun Dumnezeu. Petiţie on-line pentru „tăierea aripilor”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„Îngerii galbeni” alias „Demonii din parcările Profi” îşi derulează activităţile „necurate” în rândul timişorenilor care, indiferent dacă au încălcat vreo lege sau nu, sunt pedepsiţi. Accesându-le site-ul oficial, mesajul de întâmpinare mai un pic şi iese din lumea internetului şi te ia la bătaie. Formulat într-un limbaj agresiv şi un jargon ratat ce, probabil, doreşte o apropiere faţă de public, rămâne însă la statul de limbă de lemn. Imaginea creată de descrierea lor te duce mai mult cu gândul la un „dulap de om”, o ceafă lată care se bazează pe principiul „bătaia e ruptă din Rai”, iar dacă vrei să îţi recuperezi automobilul trebuie să apelezi la forţa „pumnu’, cotu’ şi pişcotu'”.

„Angelicii hepatici” mai beneficiază şi de faptul că sunt peste lege. Tractează orice le iese în cale şi îi deranjează, iar nimeni nu face nimic în această privinţă. De la cazul în care au ridicat o maşină în care se afla un copil şi până la comiterea de infracţiuni în toată regulă, cum ar fi accidentul din zona Badea Cârțan, soldat cu moartea unui motociclist, tot din culpa lor, „îngerii” îşi derulează nestingheriţi activităţile în continuare. Nici poliţia, nici Robu, nici robii lui Robu nu au izbuit să le „taie aripile”.

Consilierul local PSD Alfred Simonis a lansat, ieri, o petiţie on-line intitulata „Scăpăm Timişoara de abuzurile „Îngerilor Galbeni””. Omul politic a luat atitudine şi speră la extirparea actelor mizerabile întreprinse de firma în cauză. „Pentru început, aş vrea să precizez că nu am o problemă personală cu „Îngerii Galbeni”, însă situaţia pare scăpată de sub control. Sub apanajul unor legi cel puţin ciudate, această societate îşi permite să comită abuzuri de nedescris. Trebuie menţionat că ridicarea maşinilor din parcările private, lucru pe care „Îngerii” îl fac, este absolut legală. Comit, însă, şi fapte care frizează bunul simţ. Nimeni nu îşi poate permite să ridice o maşină în care se află o persoană, nimeni nu poate avea dreptul să impună taxe aberante pentru ridicarea unei maşini.S-a discutat foarte mult pe acest subiect, s-au scris zeci, poate sute de articole pe această temă, s-au făcut zeci de plângeri penale la poliţie şi la instanţele de judecată. Şi până acum tot nu s-a întâmplat nimic. Sute de timişoreni au de suferit pe seama a ceea ce eu consider ca fiind, de multe ori, abuzuri ale celor ce se autointitulează Îngeri. Tocmai de acea am decis să propun în plenul Consiliului Local să luăm măsuri. Vom găsi o variantă pentru ca acest scandal să înceteze. Vă invit să semnaţi această petiţie, scopul ei fiind unul singur: să scăpăm Timişoara de abuzurile „Îngerilor Galbeni”. „, cam aşa sună descrierea petiţiei. Până în prezent aceasta a înregistrat peste 30 de semnături ale timişenilor revoltaţi ce speră că „fiinţele spirituale” îşi vor lua cât mai curând zborul. Şi tu poţi semna AICI

1 COMENTARIU

  1. Niste Jigodii cu tot ceea ce inseamna aceasta denumire.Si ei si nesimtitii de la Profi.Domnilor(cred ca e prea mult spus domni).Daca tot aveti indivizi care folosesc locurile de parcare abuziv in timpul functionarii magazinului de ce nu se plateste parcarea peste 1 ora.
    Duminica seara un prieten venind de la un spectacol de la Casa Tineretului si-a gasit masina blocata.A trebuit sa plateasca paduchilor de Inderii galbeni 418 lei.Si ATENTIE magazinul Profi era in Inventar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare