Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dj Optick şi Adrian Eftimie revin la Zambara, sub motto-ul „We gonna do it again”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Seara de vineri, 21 martie, Zambara, va fi contextul în care doi dintre cei mai cunoscuţi DJ autohtoni vor urca la pupitru şi vor da viaţă sunetelor de house şi techno. După succesul pe care l-a ingresitrat petrecerea dintre ani, Dj Optick şi Adrian Eftimie revin în faţa publicului timişorean cu un set de back to back, în cadrul unui nou eveniment frapant. Accesul va fi posibil începând cu miezul nopţii.

DJ Optick intră în categoria a man on a mission! Ca artist, a încercat în permanenţă să depăşească limitele unui tipar impus de un anume stil din muzică. Sound-ul marca Optick se mulează după preferinţele impuse de radio, dar poate lua şi întorsături apreciate pentru unicitatea lor.  Artistul este, printre altele, şi unul din iniţiatorii celui mai important festival outdoor de muzică electronic din România, Liberty Parade, manifestare începută în Capitală, în 2000. De atunci, în fiecare an, DJ Optick a fost unul dintre organizatorii evenimentului care a atins cote inimaginabile, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Totodată, Optick realizează an de an imnul acestui eveniment. De altfel, Imnul Liberty Parade 2006, “Feel Good”, poate cel mai cunoscut din cele produse până acum, a intrat în difuzare la “Essential Sellections”, emisiunea realizată de Pete Tong, la BBC Radio 1. Pasiunea pentru muzică şi tot ce înseamnă a pune muzică în faţa unui public este resimţită eveniment de eveniment, DJ-ul reuşind într-o manieră plăcută să „recruteze” cât mai mulţi adepţi ai sound-ului electronic.

Adrian Eftimie, fără doar şi poate, cel mai solicitat DJ de pe piaţa muzicală românească este recunoscut pentru petrecerile pline de dinamism pe care le derulează. Artistul jonglează între evenimentele săptămânale şi orele de studio, unde lucrează la propriile producţii. Cu un portofoliu muzical bogat şi o activitate de peste 10 ani, Adrian Eftimie are mii de fani în toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare