Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial960 de amenzi, date polițiștii din Timiș, în patru zile! Ce-au greșit...

960 de amenzi, date polițiștii din Timiș, în patru zile! Ce-au greșit șoferii și câți pietoni au fost sancționați

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începând de luni, 23 martie și până joi, 26 martie 2015, inclusiv, poliţiştii rutieri din județul Timiș au desfăşurat activităţi în scopul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Pa parcursul celor patru zile au fost întocmite 10 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi au fost aplicate 960 de sancţiuni contravenţionale, 373 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 95 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost sancţionaţi 188 de pietoni.

Polițiștii au mai reţinut, în vederea suspendării, 65 de permise de conducere, dintre care 20 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Oamenii legii au ”pus ochii” și pe permisele şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitele legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 41 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend, poliţiştii vor desfăşura activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00, atât în municipiul Timișoara, cât...

O nouă acțiune de deratizare la Timișoara, în perioada 15-30 noiembrie!

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30 noiembrie, se va desfășura o...

Amenzi de aproape 370.000 de lei, date de inspectorii DSVSA Timiș, operatorilor din industria alimentară! Trei restaurante au fost închise

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor din cadrul DSVSA Timiș continuă  seria de...