Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialÎn loc de cartier de locuinţe de lux, "SUPER-JEG". Poliţia Locală a...

În loc de cartier de locuinţe de lux, „SUPER-JEG”. Poliţia Locală a „trântit” o amendă pe măsură şi pentru terenul ILSA FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au încheiat, la sfârşitul săptămânii trecute, un nou proces-verbal de aplicare a sancţiunii contravenţionale pe numele Societăţii Comerciale Industria Lânii SA Timişoara cu sediul pe str. Take Ionescu.

Reprezentanţii societăţii nu au luat măsuri de salubrizare a terenului neocupat productiv, constatându-se existența deşeurilor rezultate din demolarea construcţiilor. Ca urmare a încălcării prevederilor OUG 195/2005, s-a stabilit aplicarea unei amenzi de 25.000 lei.

„Modelul” a fost adoptat pe acelaşi principiu ca şi în cazul fostului Abator, care, după amendarea succesivă, a fost, parţial, reabilitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare