Tigările elctronice vin şi la Happy Hour. Cele mai interesante arome se găsesc la Swiss Corner Timişoara (P)

- Advertisement -
Aşa cum şi-a obişnuit „prietenii”, magazinul Swiss Corner din Timişoara invită vineri, 25 octombrie 2013, pe toată lumea, la un nou test al ţigărilor electronice.

După ce la finalul verii, „elveţienii” au lansat cele mai noi kit-uri cu ţigări electronice, iată că acestea vor fi puse din nou la dispoziţia celor interesaţi, de data aceasta în cadrul deja cunoscutului eveniment „Happy Hour”, organizat de Swiss Corner în fiecare vineri.

„Vineri, între orele 17:00 – 19:00, ne-am gândit să invităm lumea din nou la un test al ţigărilor electronice. Venim în sprijinul fumătorilor cu noile uleiuri Flavour Art. Acestea se bucură de certificarea ISO şi, în plus, satisfac de la cele mai pretenţioase gusturi până la cele mai excentrice. Comercializăm doar uleiuri pe bază de glicerină cu arome dintre cele mai diversificate: caramel, vanilie, nucă, alună, plăcintă cu mere, caise, banane, bere, bergamotă, zmeură, ciocolată, cafea, tiramisu, bourbon, unt, cardamon, scorţişoară, biscuiţi, iaurt, gin, miere, struguri, marţipan, mentă, panetone, fistic, căpşuni, coca-cola, şampanie, vin, peşte, asparagus, busuioc, ardei, pâine, caşcaval, jambon, ceapă, piper, arome fructate sau florale şi peste 20 de tipuri de tutun, de la cel cubanez până la cel asiatic sau european” ne-a declarat Cristina Ciocîrlie, managerul Swiss Corner Timişoara.

Ţigările electronice pot fi o alternativă pentru fumătorii înrăiţi sau chiar pentru cei care încearcă să scape definitiv de acest viciu. Bateria acestei noi generaţii de ţigări electronice are o autonomie extinsă, de pâna la cinci zile, şi imită fidel obiceiul fumatului. Aromele pe care le aceştia le comercializează au avantajul faptului că nu conţin gudron sau alte substanţe nocive. Un alt avantaj al acestor ţigări electronice este economia solidă pe care o fac fumătorii care înlocuiesc pachetele cu ţigara electronică şi costurile reduse de mentenanţă ale acesteia.

„Îi aşteptăm pe toţi cei care vor să încerce ţigara electronică cu o multitudine de arome Flavour Art, vineri, la Happy Hours” a mai spus managerul unităţii. Swiss Corner Timişoara poate fi vizitat în Centrul Timişoarei, Piaţa Victoriei, la numărul 7, vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană, sau on-line, pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Targul de Craciun din Timisoara are patinoar uriaș! Vezi programul complet!

Târgul de Crăciun din Timişoara aduce, în acest an,...

FOTO Centrul Timisoarei, ticsit cu noi cosuri de gunoi scumpe! Sunt si patru in 50 de metri

Municipalitatea timișoreană a cumpărat peste 50 de coșuri de...

Targul de Pasti din Timisoara se deschide maine. Vezi PROGRAMUL!

Târgul de Paști organizat de municipalitatea timișoreană se deschide,...

Festivalul ”Timfloralis” se extinde. Va ocupa cele mai importante trei piete din Timisoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, cu sprijinul primăriei...

FOTO Mii de timisoreni au sarbatorit trecerea in noul an in Piata Victoriei

Distracție pe cinste – de asta au avut parte...

Din aceeași categorie

Categorii Populare