Încercăm cu toţii din răsputeri să alegem cadoul perfect, şi odată cu el, să dăruim bucuria şi magia sărbătorilor. Să alegi cadoul potrivit nu este o treabă uşoară, de aceea elveţienii de la Swiss Corner vin în ajutorul tău cu o nouă promoţie.

„După ce cu câteva săptămâni în urma domnii au beneficiat de reduceri la gama de ceasuri prezente în magazinul nostru, a sosit şi rândul doamnelor şi domnişoarelor să fie răsfăţate şi să se bucure de o reducere. Ca urmare la fiecare poşetă din piele achiziţionată veţi primi cadou o pereche de mănuşi din piele. Printre mărcile de poşete pe care le puteţi găsi la Swiss Corner putem enumera Valentino, Krizia, Rocco Barocco, dar şi altele. De asemenea la aceste poşete puteţi asorta şi un portofel elegant, precum şi alte accesorii prezente în magazinul nostru” ne-au informat elveţienii.

De la poşete şi portofele până la cercei şi bijuterii pentru femei, cadourile de la Swiss Corner sunt cu adevărat speciale. „Dacă vrei să suprinzi în mod plăcut şi elegant cu o doză de rafinament femeia de lângă tine te aşteptam la magazinul nostru din Piaţa Victoriei 7” spune invitaţia acestora.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.