Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentVezi programul de Revelion pregătit de Primăria Municipiului Timişoara în Piaţa Victoriei

Vezi programul de Revelion pregătit de Primăria Municipiului Timişoara în Piaţa Victoriei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Municipiului Timişoara prin Casa de Cultură a Municipiului îi invită pe toţi timişorenii, care nu au alte planuri pentru noaptea trecerii dintre ani, să petreacă Revelionul în aer liber, în Piaţa Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte:

20.00 – Geo Da Silva & Sean Norvis

21.00 – ALPHA Team

22.00 –  Cobzality

23.00 – Ştefan Bănică jr.

24.00 – Foc de artificii

Geo Da Silva şi-a început cariera în anul 1994, ca DJ şi MC în diverse cluburi. Zece ani mai târziu a lansat proiectul „Funky DJ’s”, apoi un album solo, în anul 2007, pe care l-a promovat într-un turneu internaţional, care a inclus 25 ţări în 2008. Alte piese de succes ale artistului sunt: „Hey Mr. Dj Get Up”, „Booma Yee”, „Disco Disco Good Good”, „Awela Hey”, „Na Ru Ney”, „Morena”, „Bailando Conga”, „I Love You Baby”, „Noaptea-i Nebună”, „I Wanna Feel Love”, „I Want You” & “Secret Love Affair” feat Sean Norvis.

Sean Norvis, DJ şi producător, este un reprezentant de succes al muzicii electronice din Timişoara. Artistul s-a facut remarcat în zona de vest a ţării prin stilul său unic, care este caracterizat de ritmuri vibrante. Pe lângă activitatea artistică de DJ, a pus bazele unui live act & band în colaborare cu semifinalista de la Vocea României, Alexandra Mitroi. În calitate de producător, Sean Norvis, are o discografie de peste 200 de titluri semnate la diferite case de discuri. Anul acesta a lansat albumul de debut „The way I feel”.
Sean Norvis & Geo Da Silva ne pregătesc pentru noaptea dintre ani un recital de neuitat, care va include piese în prima audiţie: „We love the DJ” şi „Johnny B”.

ALPHA Team este un band vocal-instrumental timișorean, care abordează cover-uri din cele mai variate stiluri ale muzicii de larg consum, reunind într-o componenţă de excepţie unii dintre cei mai valoroși muzicieni locali, cu o bogată experiență dobândită la nivel național și internațional. Solista Oana Vincu (ex-Genius), graţie calităţilor vocale extraodinare care au consacrat-o, interpretează piese celebre din repertoriul internațional, cu un înalt grad de profesionalism. Muzicieni de valoare, membrii instrumentiști ai trupei: Sebastian Simian – clape, Ferencz Szekeres – tobe, Victor Miclăuș – bas şi Ion Dorobanțu – chitară&backing vocal, având studii muzicale temeinice, creează de fiecare dată un sound autentic, transmiţând publicului energie pozitivă, emoţie și căldură. Lor li se alătură şi Mona Larion – backing vocal. Muzica şi show-ul trupei Alpha Team se caracterizează prin energie, dinamică şi atitudine, adunând foarte multe aprecieri în rândul publicului.

Cobzality După multe călătorii prin toată lumea, în diferite contexte muzicale, doi dintre percuționiștii de marcă de la Sistem, Florin Romașcu și Robert Magheţi au hotărât să înceapă un nou proiect muzical prin care să declare: „suntem mândri că suntem români!”. Astfel, alături de colegii lor: Victor Mihăilescu (studio production) și Bianca Purcărea (solist vocal) s-a născut Cobzality, un proiect cu suflet românesc, un proiect care îmbină muzica tradițională, cu sonorități moderne. Numele Cobzality nu a fost ales la întâmplare, ci încearcă să aducă o bucată din sufletul și spiritul românesc, așa cum îl percep semnatarii proiectului. „Ca să știi încotro te îndrepți, trebuie să afli de unde vii. România nu înseamnă doar azi. Prea prinși să trăim în actualitate, uităm cine suntem, uităm lucruri valoroase, ne contrazicem personalitatea și ne infirmăm identitatea.”, declară semnatarii proiectului, care cred că au găsit o cale de a aduce în prezent vestigiile valoroase ale culturii românești.

Ştefan Bănică jr. nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Este cântăreț, compozitor, textier, orchestrator, prezentator, actor de film și de teatru. A absolvit liceul teoretic I.L. Caragiale din Bucureşti în anul 1985 şi IATC cinci ani mai târziu, la secţia de actorie, clasa profesorului Ion Cojar. Ştefan a jucat în numeroase filme de cinema şi de televiziune, “Liceenii” fiind unul dintre cele mai populare din istoria cinematografiei româneşti. Cariera sa muzicală a început în 1992 când a înregistrat primul album intitulat „Un actor, un rock`n`roll”. A urmat apoi, în 1996, discul „te rock… frumos”, un album la care Ştefan a colaborat pentru prima dată cu trupa „Rock`n`roll Band” şi grupul vocal „The `50`s”. În anul 2004 a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”. Ştefan a lansat până în prezent 15 discuri de autor, a susţinut mii de concerte în întreaga ţară,  iar din anul 2002 şi până în prezent, a avut nu mai puţin de 58 de concerte de Crăciun “sold out” la Sala Palatului, cea mai importantă sală de spectacole din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare