Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNoi restricţii de trafic în Centrul Istoric din Timişoara

Noi restricţii de trafic în Centrul Istoric din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe 18 noiembrie 2013 a fost restricţionată circulaţia rutieră în întreaga zonă în care se derulează lucrările din acest proiect, iar Piaţa Libertăţii, Gen. Praporgescu, E. Caruso, Strada fără nume, Piaţa Sf. Gheorghe, Mercy au fost închise atunci circulaţiei rutiere.

Lucrările au avansat şi se impun restricţii noi, care vor fi aplicate peste o săptămână. Cercetarea în şantierele arheologice deschise anul trecut este în curs de finalizare. Astfel, continuă cercetarea arheologică de pe strada Mercy, iar pe str. L. Blaga a fost deschis un nou şantier de cercetare arheologică, circulaţia rutieră fiind oprită complet. Se deschide un nou şantier arheologic şi în Piaţa Unirii, unde s-a trecut deja la scoaterea pietrei cubice, sortarea, curăţarea, inventarierea şi depozitarea acesteia.

Parcarea temporară din Piaţa Unirii va rămâne deocamdată accesibilă şi se va putea circula cu maşina, ca şi până acum, prin faţa Palatului Baroc.

Cu această ocazie se deschid şantiere de cercetare arheologică în Piaţa Unirii şi vor începe lucrări de reabilitări în regim de supraveghere arheologică pe străzile: Eugeniu de Savoya, Griselini, Traian Doda, Radu Negru – străzi ce vor fi închise total circulaţiei rutiere. Pe strada Vasile Alecsandri se va permite circulaţia rutieră pe tronsonul Mărăşti-Gheorghe Lazăr pe ambele sensuri pentru toate vehiculele, dar pe tronsonul dintre Gheorghe Lazăr-Piaţa Libertăţii vor circula doar vehiculale aparţinând riveranilor şi cele ce deservesc zona de lucrări. Pe tot traseul străzii V. Alecsandri va fi interzisă oprirea, întrucât accesul vehiculelor care transportă materiale de construcţie se face pe această stradă.

În următoarele zile se va proceda la montarea noilor semne de circulaţie, informează Direcţia de Comunicare a Primăriei Municipiului Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare