ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Consilierii PP-DD vor vota „pentru” împrumutul de 200 de milioane de lei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deputatul Adrian Diaconu, preşedinte PP-DD Timiş, salută decizia C.C.R. privind neconstituţionalitatea proiectului de descentralizare şi a modificărilor încercate la Codul Penal. „Unii au spus că opoziţia noastră e inexistentă… Poate că votul meu împotriva super-imunităţii parlamentarilor nu s-a văzut în marea de voturi „pentru”. Poate că criticile noastre asupra proiectului de descentralizare n-au fost băgate în seamă nici de putere, nici de o parte a presei, aşa cum nu au fost băgate în seamă amendamentele noastre la buget sau încercarea disperată de a mări alocaţiile copiilor… Dar contestaţiile noastre la Curte nu au fost ignorate. Şi au dus, iată, la îndreptarea unor chestiuni extrem de grave!”, precizează Diaconu. Deputatul timişean promite că va continua politica unei opoziţii constructive, „cât mai în folosul oamenilor”.

Împrumutul pentru judeţul Timiş, un rău necesar

Adrian Diaconu spune că a discutat cu echipa să şi că împreună au decis să dea voturile, în şedinţa de marţea viitoare a Consiliului Judeţean Timiş, pentru aprobarea împrumutului de 200 de milioane de lei. Deputatul sancţionează lipsa de viziune şi profesionalism a celor care au demarat mai multe proiecte fără să se asigure că au banii necesari să le termine. Şi îi acuză şi pe cei care deţin acum puterea pentru situaţia în care s-a ajuns: „E trist când te trezeşti cu un buget pe 2014 care îţi ignoră judeţul, deşi colegii tăi politici sunt la putere. E trist când ai tăi nu depun niciun amendament la buget. E şi mai trist când ajungi să te împrumuţi, în aceste condiţii, doar ca să poţi duce la bun sfârşit proiecte aflate în derulare! Noi am hotărât, cu amărăciune, să ne dăm, totuşi, votul pentru accesarea împrumutului de 200 de milioane de lei. Fiindcă e păcat că de pe urma lipsei de caracter şi profesionalism a unor politicieni, să sufere întreaga comunitate. Fără aceşti bani, nu ar putea fi cofinanţate proiecte precum cel legat de deponeul ecologic de la Ghizela, noua descărcare pe autostradă sau cel de restaurare a Castelului Huniade, ca să dau doar câteva exemple. În fine, e trist, dar încercăm să facem ce e mai bine pentru comunitate”.

Ilie Bertea, la fel de critic

Candidat al PP-DD la alegerile europarlamentare, Bertea a ţinut să dea şi el un exemplu: „Realizarea Centrului mulţifuncţional din zona zero a Timisoarei, despre care se făcea mare caz cu ceva vreme în urmă, este chiar pusă sub semnul întrebării în acest moment. Nici măcar chestiunile de posesie asupra terenului nu au fost rezolvate până acum! Iar dacă Centrul nu e gata până în 2015 se pierde orice şansă de a obţine bani europeni pentru construcţia lui!” Bertea a criticat şi politica de finanţare a sportului în plan local. „Una e să sprijini sportul de masă, sportul pentru toţi, care contribuie la sănătatea noastră a tuturor şi la ridicarea unor generaţii care vor fi capabile de performanţă. Cu totul alta e să finanţezi unele echipe fiindcă ai interese sau vrei să-ţi faci imagine” susţine Bertea, adăugând că în opinia lui trebuie acordată prioritate investiţiilor în infrastructura sportivă accesibilă tuturor cetăţenilor.

Alegeri în PP-DD Lugoj

Senatorul Ioan Iovescu a ţinut să amintească faptul că se apropie alegerile în organizaţia de la Lugoj. Acestea vor avea loc pe 26 ianuarie, de la ora 16:00. „Lista este deschisă, potrivit statutului poate candida oricine prezintă dovada sprijinului a cel puţin zece membri activi ai partidului”, susţine Iovescu. „Aş atrage atenţia asupra faptului că nici până acum, autorităţile locale nu ne-au pus la dispoziţie spaţii pentru sediul partidului său pentru cabinetul meu parlamentar”, a mai adăugat el.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=D29K3c-bl3k&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore