ScreenShot061

Fosta arhitectă-şefă a actualei clădiri a Palatului Parlamentului, Anca Petrescu, a decedat pe data de 30 octombrie 2013, la vârsta de 64 de ani. Femeia s-a stins din viaţă după ce a stat o lună de zile în comă, stare cauzată de un accident rutier în care a fost implicată, spitalizarea fiind făcută la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara (S.C.J.U.T.).

În urmă cu câteva zile, medicii bucureşteni, acolo unde a fost trimisă înainte de a deceda, au făcut unele afirmaţii care l-au deranjat pe managerul S.C.J.U.T. susţinând că este posibil ca Anca Petrescu să fi decedat ca urmare a contactării unui virus deosebit de puternic din interiorul spitalului timişorean, nefiind primul astfel de caz în ultima perioadă.

Iulius Jugănaru infirmă acuzaţiile venite de la Bucureşti, spunând că medicul legist care a dat acest “verdict” face declaraţii deplasate. “Acel medic legist face declaraţii halucinante şi lipsite de o etică profesională. Mai mult, limbajul folosit este departe de a unui profesionist. Nu există nicio dovadă că pacienta ar fi decedat din cauza Spitalului Judeţean Timişoara” spune managerul care contracarează astfel spusele medicilor din Capitală. Vezi în materialul video ce spune Jugănaru despre aparţinătorii pacientei, despre ceea ce au făcut medicii de la “Judeţean” şi mai ales în ce stare a plecat Anca Petrescu la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here