Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O trupă legendară vine în concert la Timişoara. BZN cântă la Sala Capitol

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unul dintre cele mai importante concerte din 2014, care va avea loc în Timişoara, este fără îndoială, cel al olandezilor de la BZN. Aceste trei litere reprezintă prescurtarea folosită de trupa olandeză „Band Zonder Naam”, care înseamnă “trupa fără nume”. Artiştii şi-au început cariera în anii ’60 şi de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii.

Concertul de la Timişoara a fost programat pe data de 4 martie 2014, începând cu ora 19:00, în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Capitala Banatului. Biletele se pot comanda on-line, de AICI, preţurile variind între 150 şi 300 de lei în funcţie de zona din sală pentru care se face rezervarea, astfel:
– Categoria 1: 150 lei;
– Categoria 2: 200 lei;
– Categoria 3: 250 lei;
– VIP: 300 lei.

De-a lungul carierei trupei, BZN a lansat peste 400 de melodii, având zeci de milioane de albume vândute în întreaga lume. Pentru seara de 4 martie, Jan şi Anny pregătesc multe surprize fanilor români, melodii precum “Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Mon Amour”, “El Condor Pasa”, “Mariana”, “Delilah”, “Che Sera”, “Mexican Night” şi multe alte piese celebre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....