Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dragan Petricevic, înainte de startul returului: „Putem face mai mult”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

“Eu privesc returul cu optimism, pentru că ştiu cât de mult se munceşte, ce atitudine au jucătorii americani, un working ethic de un nivel foarte ridicat. Nu vorbesc acum despre obiective, dar sunt convins că vom juca un baschet mult mai bun decât până acum” a spus Dragan Petricevic înainte de meciul cu BCMU Piteşti.

Antrenorul timişorenilor a susţine că echipa are nevoie de timp pentru a se pune pe picioare, motivul principal fiind numeroasele modificări suferite de lot în prima jumătate a campionatului. “Piteştiul vine după o calificare, noi după o necalificare, însă nu trebuie făcută o legătură. Noi ne concentrăm asupra returului din campionat, dorim şi vom face tot ce se poate pe cale sportivă, ca să obţinem rezultate bune. Eu sunt convins că putem să obţinem aceste rezultate, nu suntem aşa departe, cât spun ultimele rezultate, dar timpul nu ne-a fost un aliat, cel puţin mie. În formula actuală, echipa poate face mult mai mult, dar trebuie să existe o paranteză, care înseamnă timp şi perioadă de pregătire mai îndelungată fără meciuri consecutive. Cu cinci zile înainte de fiecare meci a venit câte un jucător nou, de la Conley la Fenn. Cine cunoaşte sportul poate înţelege. Trebuie să fim puţin mai obiectivi. Nu e un puzzle sau un joc de Nintendo, unde punem cu mânuţa oamenii unde trebuie să stea” a mai spus Dragan Petricevic.

Partida dintre BC Timişoara şi alb-violeţii din Piteşti, din cadrul etapei a XIV-a, prima a returului, este programată mâine, 19 ianuarie 2014, de la ora 20:00.

După partida de duminică, BC Timişoara va evolua de două ori în deplasare, la Chiajna (marţi, 28 ianuarie) şi Ploieşti (vineri, 31 ianuarie), ceea ce va duce numărul total de meciuri din această primă lună a anului la cinci, scrie site-ul oficial al „leilor din Banat”.

Foto: bctimisoara.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare