„Specialiştii în peisagistică nu au venit cu o idee pentru Parcul Central” – primarul Nicolae Robu

- Advertisement -

Primarul Nicolae Robu nu este de acord cu specialiştii în peisagistică din Timişoara care nu au propus idei pentru reamenajarea Parcului Central (Parcul Scudier). Conform primarului Timişoarei, aceştia sunt invitaţi să vină la licitaţia ce va avea loc şi să îşi prezinte proiectul pentru care vor fi răsplătiţi profesional şi financiar în cazul în care proiectul va câştiga.

2000 de voturi au fost înregistrare în sondajul de pe site-ul primăriei legat de cele două propuneri estetice pentru reamenajarea Parcului Central. (modelul grădinii vieneze şi modelul grădinii londoneze). Nici un specialist arhitect peisagistic nu a votat sau venit cu vreo idee” – a afirmat primarul Nicolae Robu.

Mai mult decât atât, ultimul proiect venit din partea studenţilor de la agronomie ca propunere pentru remenajarea parcului, este o jucărie şi nu un proiect adevărat. Cel puţin asta declară primarul Nicolae Robu că a auzit de la specialiştii în peisagistică.

Cât despre Asociaţia Peisagiştilor din România, primarul Nicolae Robu spune: „Sunt poziţionaţi politic, altă treabă nu e.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img