„Specialiştii în peisagistică nu au venit cu o idee pentru Parcul Central” – primarul Nicolae Robu

Date:

Primarul Nicolae Robu nu este de acord cu specialiştii în peisagistică din Timişoara care nu au propus idei pentru reamenajarea Parcului Central (Parcul Scudier). Conform primarului Timişoarei, aceştia sunt invitaţi să vină la licitaţia ce va avea loc şi să îşi prezinte proiectul pentru care vor fi răsplătiţi profesional şi financiar în cazul în care proiectul va câştiga.

2000 de voturi au fost înregistrare în sondajul de pe site-ul primăriei legat de cele două propuneri estetice pentru reamenajarea Parcului Central. (modelul grădinii vieneze şi modelul grădinii londoneze). Nici un specialist arhitect peisagistic nu a votat sau venit cu vreo idee” – a afirmat primarul Nicolae Robu.

Mai mult decât atât, ultimul proiect venit din partea studenţilor de la agronomie ca propunere pentru remenajarea parcului, este o jucărie şi nu un proiect adevărat. Cel puţin asta declară primarul Nicolae Robu că a auzit de la specialiştii în peisagistică.

Cât despre Asociaţia Peisagiştilor din România, primarul Nicolae Robu spune: „Sunt poziţionaţi politic, altă treabă nu e.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare