Înscrierile pentru sesiunea de toamnă au început și la Universitatea Politehnica din Timișoara. Nu mai puțin de 528 de locuri, dintre care 283 bugetate, au rămas neocupate și îi așteaptă pe viitorii studenți care se vor înscrie la ciclul de studii de licență, pentru anul universitar 2015-2016.

Numărul locurilor la buget a fost suplimentat la 283 de la 109 și au fost împărțite la cele 7 facultăți: Chimie Industrială și Ingineria Mediului, Construcții, Electrotehnică și Electroenergetică, Management în Producție și Transporturi, Mecanică, Inginerie Hunedoara și Științe ale Comunicării.

Candidații se pot înscrie în perioada 4-9 septembrie 2015.

La programele de studii master sunt disponibile 1050 de locuri, dintre care 427 la buget, pentru aceeași sesiune de admitere din septembrie, locurile fiind scoase la concurs pentru toate cele 7 facultăți menționate mai sus.

Înscrierea candidaților va avea loc în perioada 14 – 16 septembrie, iar examinarea este programată în 17 septembrie, rezultatele urmând a fi afișate următoarea zi.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.