Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Supraviețuitorii din centrul Timișoarei: expoziție cu scaune din mașini implicate în accidente mortale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Polițiștii timișeni încearcă să atragă șoferilor și pasagerilor atenția într-un mod inedit asupra pericolelor cărora se expun cei care nu poartă centura de siguranță. Oamenii legii au organizat o expoziție inedită, chiar în centrul orașului.

Timișorenii care circulă zilele acestea în zona centrală a orașului vor avea surpriza să admire o expoziție cel puțin inedită. Este vorba despre „Supraviețuitorii”, ce reunește scaune ale șoferilor sau ale pasagerilor care au fost implicați în accidente mortale și nu au purtat centura de siguranță. Mai mult, fiecare exponat are povestea sa, care este împărtășită publicului.

„Expoziția este un manifest pentru conștientizarea unui fenomen de amploare cu consecințe grave în România: nepurtarea centurii de siguranță”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Expoziția va rămâne în centrul orașului până în 21 august. Cei care nu apucă să o viziteze, au ocazia să o facă virtual și să afle și povestea accidentelor mortale de circulație, la adresa www.supravietuitori.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare