ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pericol public pe străzile din Timişoara. Ce a făcut un vitezoman de 20 de ani cu un BMW

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pericol public pe străzile din Timişoara. Un tânăr de doar 20 de ani a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie. Deşi avea permis de conducere de doar o lună şi jumătate tânărul se deplasa cu viteză mare dinspre strada Andrei Şaguna înspre strada strada Rudolf Walter când a pierdut controlul volanului la o curbă spre stânga şi a lovit bordura. Norocul a făcut ca în zonă să nu se afle niciun pieton. Nici şoferul, nici pasagerul din dreapta nu au suferit răni în urma răsturnarii autoturismului. Însă, tânărul care îl însoţea pe vitezoman a fugit de la locul accidentului şi a revenit la scurt timp după pretextând că a fost să se panseze.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore