Timişorenii nu vor avea patinoar anul acesta

- Advertisement -

Administraţia locală nu are bani luna aceasta pentru închirierea unui patinor. Ambele propuneri pentru un patinoar de dimensiune mare ce au intrat în dezbatere vin cu un cost prea mare pe care Primăria Timişoara nu şi-l poate asuma în aceasta lună.

Suma la care se ajunge pentru închirierea unui patinoar din variantele disponibile momentan este de aproximativ 60.000 euro fără costurile de funcţionare, adică plăţile utilităţilor. O astfel de sumă reprezintă, conform viceprimarului Dan Diaconu,  trei sferturi din întregul buget al Timişoarei pe luna decembrie.

Suma de închiriere se apropie de sumele la care se poate achiziţiona un patinoar” – a afirmat viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu. „Cu aceste sume, patinoarul nu este o investiţie pe care o putem realiza decât în alte condiţii, mai ales cu ansamblul de manifestări pe care le avem în luna decembrie şi costurile acestora.

Patinoarul Timişoara rămâne însă o posibilitate pentru anul viitor şi restul lunilor din sezonul rece, având în vedere că administraţia s-a pronunţat în funcţie de bugetul lunii decembrie a acestui an.

Administraţia locală alege să îşi concentreze toate forţele financiare şi mintale pentru dezvoltarea infrafstructurii urbane a oraşului, care conform primarului Nicolae Robu, a rămas în urmă cu această dezvoltare.

Suntem mult rămaşi în urmă în ceea ce priveşte infrastructura urbană” – a afirmat primarul N.RobuConsider prioritar dezvoltarea acestei infrastructuri. }n timp ajungem să ne perimitem şi lucruri din acestea (ex.pationar).

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img