Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bărbat depistat de două ori, în aceeaşi noapte, la volanul unei maşini neînmatriculate şi fără permis de conducere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 12 martie 2014, în jurul orei 22:20, poliţiştii oraşului Deta au oprit pentru control, pe raza oraşului, un autoturism condus de U. Lucian, de 33 de ani, din localitatea Jebel. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Autoturismul condus de U. Lucian a fost asigurat şi lăsat într-o parcare amenajată, iar pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

După doar câteva ore, mai exact în jurul orei 3:50, U. Lucian a fost depistat de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, în timp ce conducea acelaşi autoturism pe Bulevardul 16 Decembrie, din Capitala Banatului. Şi de această dată bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru aceleaşi infracţiuni comise în mod repetat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare