Bărbat depistat de două ori, în aceeaşi noapte, la volanul unei maşini neînmatriculate şi fără permis de conducere

- Advertisement -

Miercuri, 12 martie 2014, în jurul orei 22:20, poliţiştii oraşului Deta au oprit pentru control, pe raza oraşului, un autoturism condus de U. Lucian, de 33 de ani, din localitatea Jebel. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Autoturismul condus de U. Lucian a fost asigurat şi lăsat într-o parcare amenajată, iar pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

După doar câteva ore, mai exact în jurul orei 3:50, U. Lucian a fost depistat de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, în timp ce conducea acelaşi autoturism pe Bulevardul 16 Decembrie, din Capitala Banatului. Şi de această dată bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru aceleaşi infracţiuni comise în mod repetat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare