cannabis-timisoara-2
Foto: Radu Constantin

Joi, 13 martie, în jurul orei 10:30, poliţiştii aflaţi în cadrul unei acţiuni de depistare a elevilor care absentează de la şcoală în timpul cursurilor, au avut o mare surpiză. Astfel, în faţa unui internet-cafe din vecinătatea Parcului Rozelor, oamenii legii au descoperit un autoturism BMW parcat pe marginea drumului, iar în interiorul acestuia doi tineri “agitaţi”.

Cei doi au fost legitimaţi, iar la vederea poliţiştilor bărbaţii au devenit şi mai “stresaţi”, motiv pentru care s-a trecut la controlul maşinii. În interiorul autoturismului înmatriculat în judeţul Arad, oamenii legii au descoperit “iarba” ascunsă de şofer sub scaunul său, şi mai multe “unelte” destinate consumului acesteia.

Tinerii au susţinut că au cumpărat cannabisul astăzi, ei fiind convinşi că acţiunea lor este “legală”, cel puţin aşa susine unul dintre aceştia.

“Este vorba despre o acţiune a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş pentru depistarea absenteismului şcolar. Am identificat un autoturism, parcat în faţa unui internet-cafe, suspect. În urma controlului şoferului şi maşinii am descoperit în interior o cantitate de substanţe interzise de lege” ne-a declarat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.