virgil-iantu-vrei-sa-fi-milionar

Începând cu data de 22 martie 2014, emisiunea „Vrei să fii milionar?”, prezentată de timişoreanul Virgil Ianţu, revine la Prima TV, urmând să fie difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică.

Produs pentru prima dată în Marea Britanie în 1998, „Vrei să fii milionar?” este fără îndoială, unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din întreaga lume. Recordurile sale de audienţă au întrecut toate aşteptările în ţări ca Marea Britanie, Norvegia, Finlanda, Polonia sau Germania. „Vrei să fii milionar?” este un format al 2waytraffic – divizia de distribuţie a Sony Pictures Television. La nivel mondial, emisiunea are o audienţă medie de 19 milioane de telespectatori.

În această primăvară, poţi câştiga un milion de lei numai răspunzând la întrebări de cultură generală. În plus, când una dintre întrebările din concurs te pune la grea încercare, poţi beneficia de ajutorul publicului, a unui prieten sau a liniei de ajutor.

„Mă bucur să revin la cârma acestei emisiuni, unul dintre cele mai dragi formate pe care l-am prezentat vreodată. Îi invit pe toţi românii să se înscrie la concurs deoarece ştiu că pot şi că merită să câştige premiile puse în joc”, a spus Virgil Ianţu.

Sâmbătă, 15 martie, şi duminică, 16 martie, începând cu ora 13:00, echipa „Vrei să fii milionar?” îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să se înscrie la concurs în centrul comercial Plaza România din Bucureşti. Regulamentul integral de înscriere şi participare la emisiune îl puteţi găsi aici.

Nu pierdeţi „Vrei să fii milionar?”, cea mai populară emisiune de cultură generală, din 22 martie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:30, la Prima TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here