Ion Răducanu

Circ pe platoul unei televiziuni din Timișoara, miercuri seară. Ion Răducanu, președintele UNPR Timiș a făcut scandal și a părăsit emisiunea, chiar înainte să înceapă.

Miercuri seară, președintele UNPR Timiș ar fi trebuit să participe la o emisiune-dezbatere a unei televiziuni din Timișoara, alături de consilierul local PSD, Dan Idolu. Înainte de începerea emisiunii, în timp ce moderatoarea discuta ultimele detalii cu invitații, Ion Răducanu a avut o izbucnire, fiind nemulțumit de faptul că colegul său de emisiune este Dan Idolu și nu Florin Bîrsășteanu, președintele PSD Timișoara. Trebuie să menționăm faptul că în urmă cu câteva luni locul fiului lui Răducanu, Sebastian, în PSD Timiș, a fost luat de către Florin Bîrsășteanu, în urma unor neînțelegeri în partid.

Potrivit surselor noastre, președintele UNPR a început să strige pe platoul de filmare, către invitatul PSD: „N-ați avut curaj să îl aduceți pe Bîrsășteanu, că îl distrugeam”, moment în care moderatoarea emisiunii i-a reamintit liderului UNPR că a fost înștiințat dinainte care va fi invitatul PSD. În loc să se calmeze, Răducanu a început să arunce cu hârtii și să strige: „Vă arestez, pe tine și tot PSD-ul, vă arestez pe toți!”, după care a aruncat lavaliera și a părăsit platoul de filmare.

Astfel emisiunea s-a desfășurat cu un singur invitat, Dan Idolu.

„Îmi pare rău că s-a terminat așa. Pe mine chiar m-a amuzat întâmplarea. Domnul Răducanu a aruncat totul, hârtiile, lavaliera și a plecat”, a confirmat pentru Vocea Timișului, Dan Idolu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

10 COMENTARII

  1. eu am prins vremea comunismului si imi amintesc de tine JOHN..comentarii de rahat aveai atunci, la fel ai ramas si acum..esti un las si un mincinos..mai treci pe la scoala sa inveti sa te comporti civilizat

  2. King jong Raducanu, care e target-ul tau? 1%? ca atat vei obtine cu o astfel de atitudine

  3. haha..ce nebun..ma uit la fata lui si inteleg totul! asta vrea sa reprezinte judetul??? ce naiba oameni buni??

  4. Mai asta ne lipsea, Raducanu dictator, el aresteaza, el face ce vrea. Un om putred de bogat, comunist mare raducanu asta.

  5. Destept mai esti Raducane!!! Pusca din tine desteptaciunea:))) Trebuie sa intelegi ca Florin Birsasteanu nu e de nasul tau, ca sa ajungi tu la o intalnire cu el, trebe sa mai muncesti nenica.Imi pare rau de Idolu , ca nici pana la nasul lui nu te ridicai. Esti un comunist si un scapat de sub control( degeaba te tot pastilezi atat, ca nu se vede nici o remediere in comportamentul tau ) .

  6. Fiti atenti cate figuri are in cap/ Il vroia pe Birsasteanu sa-l faca praf, am ras juma de ora la faza asta. Ba omule, Birsasteanu te face praf dintr-o miscare, nici nu ai fi apucat sa deschizi gura sa zici ceva.

  7. Pe cine vrea sa aresteze haciuparliciu asta?Oamenilor, este un om….adica nu este un om..nici nu stiu ce este.Nu s-a saturat sa tot candideze atat la primarie?Nu i-au fost deajuns toate esecurile d epana acum? Mi-ar fi rusine…RUSINE!!! Dute Raducanu si lasa-ne!!!!

Comments are closed.