Liderul suprem UNPR, ,,Kim Jong-Răducanu” : vă arestez pe toți

- Advertisement -

Circ pe platoul unei televiziuni din Timișoara, miercuri seară. Ion Răducanu, președintele UNPR Timiș a făcut scandal și a părăsit emisiunea, chiar înainte să înceapă.

Miercuri seară, președintele UNPR Timiș ar fi trebuit să participe la o emisiune-dezbatere a unei televiziuni din Timișoara, alături de consilierul local PSD, Dan Idolu. Înainte de începerea emisiunii, în timp ce moderatoarea discuta ultimele detalii cu invitații, Ion Răducanu a avut o izbucnire, fiind nemulțumit de faptul că colegul său de emisiune este Dan Idolu și nu Florin Bîrsășteanu, președintele PSD Timișoara. Trebuie să menționăm faptul că în urmă cu câteva luni locul fiului lui Răducanu, Sebastian, în PSD Timiș, a fost luat de către Florin Bîrsășteanu, în urma unor neînțelegeri în partid.

Potrivit surselor noastre, președintele UNPR a început să strige pe platoul de filmare, către invitatul PSD: „N-ați avut curaj să îl aduceți pe Bîrsășteanu, că îl distrugeam”, moment în care moderatoarea emisiunii i-a reamintit liderului UNPR că a fost înștiințat dinainte care va fi invitatul PSD. În loc să se calmeze, Răducanu a început să arunce cu hârtii și să strige: „Vă arestez, pe tine și tot PSD-ul, vă arestez pe toți!”, după care a aruncat lavaliera și a părăsit platoul de filmare.

Astfel emisiunea s-a desfășurat cu un singur invitat, Dan Idolu.

„Îmi pare rău că s-a terminat așa. Pe mine chiar m-a amuzat întâmplarea. Domnul Răducanu a aruncat totul, hârtiile, lavaliera și a plecat”, a confirmat pentru Vocea Timișului, Dan Idolu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare