Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă un şofer sancţionat de Poliţia Locală pentru turarea excesivă a motorului pe timp de noapte

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.4 ° C
21.7 °
20.1 °
45 %
2.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
25 °
mie
25 °

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au continuat, aşa cum s-a anunţat deja, monitorizarea celor care nu respectă legislaţia în vigoare referitoare la tulburarea liniştii locuitorilor prin turarea motoarelor, efectuarea de frânări bruşte şi derapaje în scop de divertisment, faptă sancţionată de HCL 371/2007 modificată.

În noaptea dintre miercuri spre joi, mai exact în jurul orei 1:40, un tânăr de 24 de ani, cu domiciliul în Strehaia – Mehedinţi, a fost depistat şi sancţionat cu amendă de 800 lei deoarece a efectuat astfel de manevre pe str. Cluj în timp ce se afla la volanul autoturismului său marca Seat.

„Aceste aspecte rămân în atenţia poliţiştilor locali care acţionează ferm pe această linie mai ales că au fost înregistrate de-a lungul timpului numeroase sesizări pe această temă” anunţă oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare