Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoreanul Skizzo Skillz a acumulat peste 300.000 de fani, pe Facebook

- Advertisement -

Artistul, pe numele său, Virag Robert, s-a născut în Timişoara  pe data de 25 septembrie 1980, în vreme ce 1998 a început să-şi născocească primele piese. În 1999 apare pe o primă piesă fiind o colaborare cu trupa Bizniss formată din Kpac şi Spino pe un album care apare şi Raku. Iniţial, a debutat sub pseudonimul Shorty, apoi Shorty Skillz după care a rămas la actualul Skizzo.
În 2005 s-a afirmat cu primul său album fiind intitulat „Cel mai tare rapper de care n-ai auzit” şi îşi scoate primul clip care e făcut din 2 melodii “Umblu Teleleu” şi “Nu Reprezinţi” regizat de Cristi Gugu. În 2006 rezilieaza contractele cu intercont şi One Touch Records şi pune bazele unui studio şi label-ului sau independent Boomaye Music.
Pe lângă muzică, Skizzo Skillz este pasionat şi de sport, “Baschetul e poate cea mai mare pasiune a mea. Pe teren mă simt cel mai bine, cel mai liber şi uit de toate problemele. Când sunt pe teren îmi place să cred că joc mai bine decât cânt”, spune acesta.
Colaborarea sa din 2012 cu Karie pentru arhicunoscuta piesă „Biniditat” i-a adus peste 12 milioane de vizualizări pe youtube şi l-a afirmat în piaţa muzicală românească, single-ul fiind auzit în majoritatea cluburilor din România.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore