Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişoreanul Skizzo Skillz a acumulat peste 300.000 de fani, pe Facebook

Timişoreanul Skizzo Skillz a acumulat peste 300.000 de fani, pe Facebook

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Artistul, pe numele său, Virag Robert, s-a născut în Timişoara  pe data de 25 septembrie 1980, în vreme ce 1998 a început să-şi născocească primele piese. În 1999 apare pe o primă piesă fiind o colaborare cu trupa Bizniss formată din Kpac şi Spino pe un album care apare şi Raku. Iniţial, a debutat sub pseudonimul Shorty, apoi Shorty Skillz după care a rămas la actualul Skizzo.
În 2005 s-a afirmat cu primul său album fiind intitulat „Cel mai tare rapper de care n-ai auzit” şi îşi scoate primul clip care e făcut din 2 melodii “Umblu Teleleu” şi “Nu Reprezinţi” regizat de Cristi Gugu. În 2006 rezilieaza contractele cu intercont şi One Touch Records şi pune bazele unui studio şi label-ului sau independent Boomaye Music.
Pe lângă muzică, Skizzo Skillz este pasionat şi de sport, “Baschetul e poate cea mai mare pasiune a mea. Pe teren mă simt cel mai bine, cel mai liber şi uit de toate problemele. Când sunt pe teren îmi place să cred că joc mai bine decât cânt”, spune acesta.
Colaborarea sa din 2012 cu Karie pentru arhicunoscuta piesă „Biniditat” i-a adus peste 12 milioane de vizualizări pe youtube şi l-a afirmat în piaţa muzicală românească, single-ul fiind auzit în majoritatea cluburilor din România.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare