Reteta zilei – Rulada de biscuiti cu crema de cocos

Date:

Ingrediente:

500 g biscuiţi simpli

400 ml lapte călduţ

6-7 linguri zahăr

25 g margarina sau unt topit

3 linguri de cacao

Crema:

200 g zahăr pudră

1 gălbenuş de ou

250 g margarina sau unt

50 -75 g nucă de cocos (după cât de mult va place cocoşul)

3 plicuri zahăr vanilat

Mod de preparare: Biscuiţi se zdrobesc bine în robot, se pun într-un castron se adăugă cacaua se amestecă bine şi se toarnă laptele încălzit puţin în care aţi pus şi zahărul, se amestecă bine şi apoi se pune treptat margarina topită dar să nu fie fierbinte. se frământă bine până rezultă o compoziţie omogenă care se poate întinde dacă este prea moale puneţi puţin la frigider.

Crema: Untul sau margarina se freacă bine cu zahărul şi zahărul vanilat apoi se adăugă gălbenuşul, iar la sfârşit nucă de cocos (treptat).

Compoziţia de biscuiţi se împarte în două fiecare parte se întinde pe o folie alimentară, cu sucitorul cu o grosime de jumătate de cm, crema se întinde pe ambele foi, care se rulează şi se pun la frigider.

Vă doresc

Poftă Bună!!!

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare