ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

REŢETA ZILEI – 29 IANUARIE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

 

 

Prăjitură cu vişine

Ingrediente;
Pentru foi:
– 300g făină;
– o lingură de cacao;
– 50 g zahăr;
– 1/2 pachet de praf de copt;
– 50g rama sau unt;
– 2 gălbenuşe de ou;
– 100 ml lapte.
Pentru umplutură:
– un borcan (400 ml) de vişine fără sâmburi;
– 2 linguri de esenţă la alegere – rom, cognac sau vişinată;
– 100g pişcoturi.
Pentru cremă:
– 2 pachete de praf de budincă de vanilie sau de frişcă;
– 500 ml lapte;
– 200 g zahăr;
– 200 g rama sau unt.
Pentru glazură (sau puteţi folosi glazură gata preparată din comerţ):
– 100 g ciocolată menaj;
– 2 linguri de ulei.

Mod de preparare:
Amestecăm ingredientele pentru foi, împărţim aluatul în două părţi egale, le întindem cu sucitorul şi ungem dosul unei tăvi cu făină şi coacem cele două foi, pe rând.

Amestecăm vişinele stoarse de zeamă cu aroma dorită, după care lăsăm să stea putin. Fierbem cele două pachete de budincă cu laptele şi zahărul după care lăsăm la răcit. Când e aproape rece amestecam cu untul până ce compoziţia devine omogenă după care adăugăm vişinele stoarse şi pişcoturile tăiate bucăţele.

Punem o foaie peste care aşezăm toată compoziţia, iar deasupra se aşează cea de-a doua foaie, după care, pe aceasta se toarnă glazura de ciocolată. Dacă aţi optat pentru glazură de casă atunci încălziţi ciocolata menaj împreună cu uleiul şi lăsaţi la răcit.

Se acoperă prăjitura cu o folie şi se pune la rece peste noapte. Se poate orna cu ciocolata rasă.

Poftă Bună!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore