Transfer aeroport
9.8 C
Timișoara
24-feb.- 2020
Transfer aeroport

Reţeta zilei – Prăjitura „indiene”

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Camelia-Felicia
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro
- Advertisement -

INGREDIENTE

Blat:

3 ouă

3 linguri zahăr

3 linguri faina

Coaja rasă de portocală

Crema:

3 gălbenuşuri

100 g zahăr

esenţa de vanilie

Coaja rasă de portocală

Sirop:

100 g zahăr

150 ml apă

esenţa de portocale (sau coaja rasă de portocală)

Pentru ornat: Frişcă bătută, coaja rasă de portocală

Glazura:

100 g ciocolată

50 ml lapte

Mod de preparare: Se separă ouăle. Albuşurile se bat bine apoi, se adăugă treptat zaharul gălbenuşurile coaja de portocală, iar faina se încorporează uşor cu un tel.Cu ajutorul unui poş, sau a unei linguri se pun în tava, tapetata cu hârtie de copt, sub forma unor fursecuri cu circumferinţa de aproximativ 5 cm (sau mai mari) şi se coc la 180 grade.Se pun la răcit.

Crema: Gălbenuşurile se mixează bine cu zahărul şi se pun apoi pe baie de aburi şi se amestecă până se îngroaşă.Se pune la raci ţăpoi se amestecă cu frişcă bătută şi coaja rasă de portocală.

Siropul: Se fierbe apa cu zahărul iar când se trage de pe foc se adăugă esenţa de portocale.Se lasă la răcit.

Glazura: Se face după ce aţi asamblat prăjiturelele. Ciocolată tăiată bucăţele împreună cu laptele se pun pe baie de aburi până se topeşte, se omogenizează bine şi se toarnă deasupra prăjiturilor.

Asamblare: Se ia un cerculeţ, se însiropează bine, peste care se pune o lingură de cremă, se acoperă cu alt cerculeţ, pe care îl însiropam la fel ca şi baza, apoi se pune un moţ de frişcă, se adăugă glazura de ciocolată, cât să acopere toată suprafaţa prăjiturii.Se decorează cu bucăţi de portocală sau coaja rasă.

Vă doresc

Poftă Bună!!!

- Advertisement -
- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Timişul de ieri! Timişoara eliberată de sub ocupaţie otomană. Vezi imagine cu unul din artizanii victoriei şi pecetea oraşului din 1781

La 18 octombrie 1716, prinţul Eugeniu de Savoya îşi face intrarea triumfală în cetatea Timişoarei, eliberând oraşul de 164...