ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

În slujba cui? Maşină spartă ziua în amiaza mare, la Timişoara, sub nasul poliţiştilor locali FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„În slujba cetăţeanului!” – acesta este motto-ul Poliţiei Locale Timişoara, doar că motto-ul este absolut degeaba, întrucât poliţiştii locali nu sunt pregătiţi să „servească” timişoreanul de rând. Aşa cum am mai demonstrat în nenumărate rânduri, oamenii legii angajaţi de Primăria Timişoara o fac „lată” ori de câte ori au ocazia.

Deşi aceştia ar trebui să fie la „dispoziţia” timişorenilor, locuitorii de pe malurile Begăi nu se pot baza în prea multe situaţii pe poliţiştii locali, una dintre motivaţiile acestora fiind faptul că „nu e treaba noastră”, fie că le spui pe stradă că un om se pi*ă sub pod, fie că îi informezi cu privire la faptul că taximetriştii încalcă legea parcându-se pe trotuare, ba chiar şi în situaţia în care poliţiştii locali văd cu ochii lor cum viaţa unor timişoreni este pusă în pericol, ei nu intervin, pentru că „nu e treaba lor”.

Luni, 5 mai 2014, un timişorean şi-a lăsat maşina parcată, la marginea drumului, în buricul târgului, mai bine zis chiar lângă Piaţa Unirii. Autoturismul Skoda Superb a staţionat o perioadă de timp pe strada Serg. C-tin Muşat, acolo unde a fost vandalizat, sau mai pe-nţelesul tuturor a fost spart de hoţi ziua în amiaza mare. Totul s-a petrecut la circa 50 de metri distanţă de zona pe care o supraveghează poliţiştii locali, mai exact Piaţa Unirii – acolo unde au loc lucrări de reabilitare şi unde oamenii legii angajaţi de Primărie, pe banii timişorenilor, stau de pază ca nu care cumva vreun „intrus” să pătrundă în zona şantierului.

Ce mai contează că intruşii pătrund în maşinile altora, sau poate şi casele altora… Grija lor? Şi totuşi, în slujba cui lucrăm?

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore