sâmbătă,24,iulie,2021
AcasăStiriÎn slujba cui? Maşină spartă ziua în amiaza mare, la Timişoara, sub...

În slujba cui? Maşină spartă ziua în amiaza mare, la Timişoara, sub nasul poliţiştilor locali FOTO

„În slujba cetăţeanului!” – acesta este motto-ul Poliţiei Locale Timişoara, doar că motto-ul este absolut degeaba, întrucât poliţiştii locali nu sunt pregătiţi să „servească” timişoreanul de rând. Aşa cum am mai demonstrat în nenumărate rânduri, oamenii legii angajaţi de Primăria Timişoara o fac „lată” ori de câte ori au ocazia.

Deşi aceştia ar trebui să fie la „dispoziţia” timişorenilor, locuitorii de pe malurile Begăi nu se pot baza în prea multe situaţii pe poliţiştii locali, una dintre motivaţiile acestora fiind faptul că „nu e treaba noastră”, fie că le spui pe stradă că un om se pi*ă sub pod, fie că îi informezi cu privire la faptul că taximetriştii încalcă legea parcându-se pe trotuare, ba chiar şi în situaţia în care poliţiştii locali văd cu ochii lor cum viaţa unor timişoreni este pusă în pericol, ei nu intervin, pentru că „nu e treaba lor”.

Luni, 5 mai 2014, un timişorean şi-a lăsat maşina parcată, la marginea drumului, în buricul târgului, mai bine zis chiar lângă Piaţa Unirii. Autoturismul Skoda Superb a staţionat o perioadă de timp pe strada Serg. C-tin Muşat, acolo unde a fost vandalizat, sau mai pe-nţelesul tuturor a fost spart de hoţi ziua în amiaza mare. Totul s-a petrecut la circa 50 de metri distanţă de zona pe care o supraveghează poliţiştii locali, mai exact Piaţa Unirii – acolo unde au loc lucrări de reabilitare şi unde oamenii legii angajaţi de Primărie, pe banii timişorenilor, stau de pază ca nu care cumva vreun „intrus” să pătrundă în zona şantierului.

Ce mai contează că intruşii pătrund în maşinile altora, sau poate şi casele altora… Grija lor? Şi totuşi, în slujba cui lucrăm?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,900AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente