Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăFlorian Zanfir este candidatul PP-DD pentru Colegiul 3 Camera Deputaților: „Intru în...

Florian Zanfir este candidatul PP-DD pentru Colegiul 3 Camera Deputaților: „Intru în cursa asta extrem de optimist, nu am de cine să îmi fie frică”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Florian Zanfir, membru PP-DD  și consilier județean, a fost prezent astăzi la Facultatea de Agronomie, la Biroul Electoral Central, pentru a-și depune oficial candidatura pentru Colegiul 3 Camera Deputaților. Este a doua oară când Zanfir încearcă să ajungă în Parlament. Consilierul a fost însoțit de președintele PP-DD Timiș, deputatul Adrian Diaconu.

Zanfir a declarat că este optimist și nu se teme că va fi primit cu ostilitate sau cu nepăsare de electoratul din Colegiul 3, mai ales că a și locuit în cartierul Soarelui, parete a colegiului, timp de 15 ani: „Eu am lucrat în Timișoara timp de 35 de ani, am locuit în cartierul Soarelui timp de 15 ani, deci sunt cunoscut în colegiu și nu am de ce să mă tem că voi fi primit cu ostilitate.”

Consilierul județean a mai explicat că se bucură că există un număr destul de mare de contracandidați deoarece cetățenii au de unde alege, de unde să primească opțiuni. În final, Zanfir a declarat că nu vrea să promită lucruri deosebite, ci vrea să facă o altfel de politică, una prin care să dea electoratului un țel în viață:

Intru în cursa asta extrem de optimist, nu am de cine să îmi fie frică, și nu cred că vor exista discuții sau să mă atace cineva când nu au motive să o facă, eu voi fi foarte deschis în discuțiile pe care le voi avea și cu alegătorii pe care vreau să îi reprezint, și cu contracandidații. Chiar mă bucur că sunt un număr destul de mare de candidați, inclusiv Mișcarea Populară și-a depus candidați și mă bucur că populația are de unde să aleagă, are de unde să primească opțiuni. Din punctul meu de vedere nu am să promit lucruri deosebite, doar vreau să se înțeleagă clar că trebuie să facem și o altfel de politică, o politică a omului căruia să îi dăm alte țeluri în viață, nu să se bucure că primește un pix sau o mâncare.”

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=vg9wNiK9v08&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în această perioadă, procesul de constituire...