Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCâini agresivi plimbaţi în voie prin parcurile Timişoarei, fără lesă şi botniţă....

Câini agresivi plimbaţi în voie prin parcurile Timişoarei, fără lesă şi botniţă. Poliţia Locală ia măsuri

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în Parcul Bucovina au avut în atenţie, în cursul zilei de ieri, şi problema posesorilor de câini care îşi plimbă animalele de companie fără lesă şi botniţă – în cazul câinilor periculoşi şi nu strâng după aceştia resturile fiziologice.

Problema a fost semnalată în numeroase rânduri de cetăţeni, în special în parcuri, acolo unde timişorenii ies la plimbare şi unde sunt prezenţi şi copiii mici şi nu doar aceştia. În parcul respectiv au fost depistate şi sancţionate două persoane care îşi plimbau patrupedele din categoria câinilor agresivi, un bullterrier şi un cane corso, fără lesă şi botniţă.

Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată sancţiunile contravenţionale pentru aceste fapte se ridică la sume cuprinse între 800 şi 1.000 de lei.

În ultimele luni poliţiştii locali au aplicat la acest capitol un număr de 48 sancţiuni contravenţionale. Acţiunile continuă, fiind tot mai multe sesizări pe această temă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare