AcasăStiriEducatieVacanţa mare vine cu... Şcoala de vară!

Vacanţa mare vine cu… Şcoala de vară!

Destinată copiilor cu vârste între 6 şi 10 ani, Şcoala de vară va oferi, în perioada iulie – august, o mulţime de activităţi recreative şi educaţionale. Programul de vacanţă este gândit atât pentru copiii şcolari, care vor fi sprijiniţi şi în realizarea temelor de vacanţă, cât şi pentru câţiva copiii din familii defavorizate, nealfabetizaţi, a căror participare va fi subvenţionată de către asociaţie şi care vor fi învăţaţi să scrie şi să citească, cu sprijinul profesorilor care vor colabora cu asociaţia.

Găzduită într-un spaţiu generos şi plăcut, la Liceul Silvic Timişoara, Şcoala de vară îşi va deschide porţile în fiecare zi a săptămânii, de la orele 9:00 la 18:00. În afară de supraveghere specializată şi asigurarea meselor zilnice, copiii vor fi implicaţi în activităţi distractive: zumba, yoga pentru copii, modelaj în lut, muzică, pictură, teatru de păpuşi, limba engleză şi limba franceză, educaţie pentru sănătate (cursuri de nutriţie adecvate vârstei lor), etc. Printre voluntarii care ne vor sprijini în derularea activităţilor se numără Eva Labady Megyes, Claudiu Guţu – Zumba Timişoara, Avisek Mangaldharma – Şcoala de Yoga Prakriti, Manu Anghelescu.

Părinţii interesaţi de acest subiect pot obţine detalii suplimentare de pe pagina web a asociaţiei – www.casainsorita.ro, de pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0746.28.68.50 (Simona Gouraud).

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente