ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vacanţa mare vine cu… Şcoala de vară!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Destinată copiilor cu vârste între 6 şi 10 ani, Şcoala de vară va oferi, în perioada iulie – august, o mulţime de activităţi recreative şi educaţionale. Programul de vacanţă este gândit atât pentru copiii şcolari, care vor fi sprijiniţi şi în realizarea temelor de vacanţă, cât şi pentru câţiva copiii din familii defavorizate, nealfabetizaţi, a căror participare va fi subvenţionată de către asociaţie şi care vor fi învăţaţi să scrie şi să citească, cu sprijinul profesorilor care vor colabora cu asociaţia.

Găzduită într-un spaţiu generos şi plăcut, la Liceul Silvic Timişoara, Şcoala de vară îşi va deschide porţile în fiecare zi a săptămânii, de la orele 9:00 la 18:00. În afară de supraveghere specializată şi asigurarea meselor zilnice, copiii vor fi implicaţi în activităţi distractive: zumba, yoga pentru copii, modelaj în lut, muzică, pictură, teatru de păpuşi, limba engleză şi limba franceză, educaţie pentru sănătate (cursuri de nutriţie adecvate vârstei lor), etc. Printre voluntarii care ne vor sprijini în derularea activităţilor se numără Eva Labady Megyes, Claudiu Guţu – Zumba Timişoara, Avisek Mangaldharma – Şcoala de Yoga Prakriti, Manu Anghelescu.

Părinţii interesaţi de acest subiect pot obţine detalii suplimentare de pe pagina web a asociaţiei – www.casainsorita.ro, de pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0746.28.68.50 (Simona Gouraud).

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore