BC Timişoara la a doua înfrângere consecutivă

0
836

Studenţii clujeni au venit în Banat după puncte şi au plecat cu ele. BC Timişoara nu a putut emite pretenţii în confruntarea cu Universitatea Cluj, elevii lui Badnjarevic fiind învinşi cu scorul de 89-79, aceasta fiind a doua înfrângere consecutivă în Liga Naţională pentru BCT.

„U” Cluj nu a venit la Timişoara doar în vizită şi asta s-a văzut încă din primul sfert, când, studenţii s-au instalat la conducere de la debutul partidei. Prima parte a partidei s-a încheiat cu un avantaj de 12 lungimi în favoarea ardelenilor, 27-19. „Leii din Banat” au tras tare în sfertul doi, reuşind să egaleze situaţia pe tabela de marcaj, iar cei 1.500 de suporteri prezenţi în tribunele Sălii Contantin Jude sperau din nou, 36-36, însă până la pauza mare „studenţii” erau din nou „peste” bănăţeni, 43-42.
După pauză, elevii lui Badnjarevic au intrat în teren mai motivaţi, cel puţin asta spera întreaga suflare prezentă la meci, însă, din păcate pentru timişoreni, nu a fost aşa, alb-violeţii fiind lăsaţi în urmă pe tabela de scor din nou. La finele sfertului trei scorul indicat de tabelă era de 61-70, iar pe strada „Leilor” nu răsărea soarele nici etapa asta. Cu speranţa revenirii pe ultima „sută” s-a intrat în ultimul mitan, o repriză în care alb-violeţii puteau profita de intrarea în penalizare a ardelenilor, însă ineficienţa aruncărilor libere şi a fazelor de atac au dus la diferenţa înscrisă pe tabela de marcaj la finalul partidei, aceasta ajungând la zece puncte, 79-89, iar BC Timişoara înregistrează a doua înfrângere consecutivă în Liga Naţională.
Remarcaţii partidei de duminică sunt:
Dominique Archie – 20 de puncte, Jovanovic – 18, Popescu – 14, Jelenic – 10, Căpușan – 4, Johnson – 4, Sarovic – 4, Andrei – 3, Djerasimovic – 2, în timp ce pentru ardeleni au marcat Nikolov şi Derek câte 21 de puncte, Reinar Halik – 17 puncte, acesta marcând şi patru „trițe” în cele mai importante momente ale partidei.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.