Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timişoara la a doua înfrângere consecutivă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
19.7 ° C
20.1 °
18.9 °
48 %
2.1kmh
0 %
mar
20 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Studenţii clujeni au venit în Banat după puncte şi au plecat cu ele. BC Timişoara nu a putut emite pretenţii în confruntarea cu Universitatea Cluj, elevii lui Badnjarevic fiind învinşi cu scorul de 89-79, aceasta fiind a doua înfrângere consecutivă în Liga Naţională pentru BCT.

„U” Cluj nu a venit la Timişoara doar în vizită şi asta s-a văzut încă din primul sfert, când, studenţii s-au instalat la conducere de la debutul partidei. Prima parte a partidei s-a încheiat cu un avantaj de 12 lungimi în favoarea ardelenilor, 27-19. „Leii din Banat” au tras tare în sfertul doi, reuşind să egaleze situaţia pe tabela de marcaj, iar cei 1.500 de suporteri prezenţi în tribunele Sălii Contantin Jude sperau din nou, 36-36, însă până la pauza mare „studenţii” erau din nou „peste” bănăţeni, 43-42.
După pauză, elevii lui Badnjarevic au intrat în teren mai motivaţi, cel puţin asta spera întreaga suflare prezentă la meci, însă, din păcate pentru timişoreni, nu a fost aşa, alb-violeţii fiind lăsaţi în urmă pe tabela de scor din nou. La finele sfertului trei scorul indicat de tabelă era de 61-70, iar pe strada „Leilor” nu răsărea soarele nici etapa asta. Cu speranţa revenirii pe ultima „sută” s-a intrat în ultimul mitan, o repriză în care alb-violeţii puteau profita de intrarea în penalizare a ardelenilor, însă ineficienţa aruncărilor libere şi a fazelor de atac au dus la diferenţa înscrisă pe tabela de marcaj la finalul partidei, aceasta ajungând la zece puncte, 79-89, iar BC Timişoara înregistrează a doua înfrângere consecutivă în Liga Naţională.
Remarcaţii partidei de duminică sunt:
Dominique Archie – 20 de puncte, Jovanovic – 18, Popescu – 14, Jelenic – 10, Căpușan – 4, Johnson – 4, Sarovic – 4, Andrei – 3, Djerasimovic – 2, în timp ce pentru ardeleni au marcat Nikolov şi Derek câte 21 de puncte, Reinar Halik – 17 puncte, acesta marcând şi patru „trițe” în cele mai importante momente ale partidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare