Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RETETA ZILEI- 23 NOIEMBRIE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PRAJITURA RAFFAELO

RETETA ZILEI- 23 NOIEMBRIE 1

INGREDIENTE:

BLAT:

7 albusuri

250 g zahar

100 g nuca de cocos

5 linguri faina

1 praf de copt

zeama de lamaie

CREMA:

7 galbenusuri

7 linguri zahar

8 linguri faina

400 ml lapte

200 g unt sau margarina

1 esenta de vanilie

DECOR: 30 g nuca de cocos

MOD DE PREPARARE:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare ,apoi se adauga zaharul si se bat bine pana se topeste zaharul.Se pune nuca de cocos ,faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Compozitia se pune in tava si se coace la foc mediu.Intre timp se prepara crema.Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin cremoase se adauga faina si laptele +esenta de vanilie.se pune vasul se baie de aburi si se fierbe pana se ingroasa .Se pune la racit .Dupa ce s-a racit se adauga peste untul sau margarina frecate bine.Crema obtinuta se intinde deasupra blatului racit, iar peste se presara nuc de cocos.Este o prajitura lejera si foarte gustoasa .

Pofta Buna!!!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore