AcasăStiriMotorul de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT

Motorul de distractie la Balul Bobocilor de la mecanica din UPT

Mecanici de toate varstele, studenti si profesori de la Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara s-au adunat joi seara în clubul No Name din oras. Pe muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi la 4 probe care au facut ca lumea sa se simte bine: probele de dansuri clasice si moderne, proba surpriza si demonstratiile aptitudini sau indemanare. Deschiderea balului a fost facuta prin actionarea manetei de pornire de catre mecanicul de serviciu Robert.

Intre aceste momente programul a inclus evolutia unui cuplu de dansatori compus din Dan Mustata si Tina Axente, membrii ai Federatiei Romane de Dans Sportiv, recitalul solistei Oana Indru, membra a trupei de rock Mentally Safe, studenta in anul 3 la Universitatea Politehnica. Un spectacol de muzica semnat de studentul din anul 1  la mecatronica si robotica, Valentin Dovlecel alias Goldy a pus in evidenta un stil aparte, artistul folosind ceea ce se numeste un lopper, cu efecte, pentru a-si crea un fundal sonor cu diferite instrumente, prestatie care a completat tonul vesel al serii.

Dupa competitia celor 9 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului.  La baieti primul loc a revenit lui Eduard Cunete, iar la fete cea mai frumoasa a fost desemnata Ene Anca. Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, startul la petrecere in club pentru studenţii facultăţi a fost uns de cei doi raparasi care au speriat vestul, un show incendiar a la Krem. Pe acordurile captivante date de artisti tinerii s-au lasat prinsii in miscari cu adevarat incinse, fiecare dintre cei aflati la petrecere s-a bucurat la maxim . Toti care au venit la bal au fost invitatii speciali ai reuniunii, chiar daca nu au sunt inca soferi de automobile. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

Valentin Handro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente