piata-victoriei-coada-5

Finalul lunii martie a adus temperaturi de mai la Timişoara. Cele peste 20 de grade resimţite, în oraş, la soare, au făcut ca mii de oameni să iasă din case. Fie că au umplut parcurile, de la cel al copiilor până la cele mai puţin centrale, timişorenii s-au bucurat de una dintre cele mai frumoase zile ale lui 2014.

Unul dintre cele mai aglomerate locuri a fost astăzi, fără îndoială, Piaţa Victoriei, acolo unde riscai să-l calci pe picioare pe cel de lângă tine datorită “îngheuielii” pe metrul pătrat. Sute de oameni au ieşit în Centrul oraşului, fie pentru a savura o prăjitură, o îngheţată sau o băutură răcoritoare, fie pur şi simplu pentru a se relaxa sau pentru o plimbare de seară.

Pentru a ajunge însă să savurezi o îngheţată bună sau un covrig “ca la mama acasă” fiecare trecător a fost nevoit să stea la coadă mai bine de 10 minute (ca-n vremuri demult apuse), ca să nu mai vorbim de faptul că tot la coadă trebuia să stai şi dacă doreai să te aşezi la una dintre terasele deschise deja în Piaţă, sau chiar la o cofetărie.

Mai grav e că în jurul orelor 18:00, majoritatea coşurilor de gunoi erau deja doldora de deşeuri, din cele mai multe căzând deja pe jos, semn că angajaţii societăţii de salubrizare nu şi-au prea făcut datoria ţinând cont de vremea excelentă şi “traficul” intens din zona centrală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here