Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pui în sos de roşii şi usturoi – Reţeta zilei – 3 octombrie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

INGREDIENTE :

2 pulpe de pui intregi

1 capatana de usturoi

1 ceapa mare

1 lingura ulei de masline

condimente de pui

sare piper

busuioc,cimbru

suc de rosii 500ml

optional: boia dulce

jumatate lingurita zahar

 

MOD DE PREPARARE

Se spala se curata si apoi se portioneaza pulpele ,se pun intr-un castron si se condimenteza cu sare, piper condimente de pui si putin ulei de masline.Se incalzeste o tigaie(de preferat din teflonpentru ca nu se adauga ulei) si se prajesc usor pulpele la foc mediu ,in alta cratita sau tigaie se caleste ceapa impreuna cu 2,3 catei de usturoi zdrobiti  se adauga pulpele prajite se amesteca usor ,se adauga o cana de apa si apoi sucul de rosii, se condimenteaza cu sare piper si daca doriti boia dulce si zahar, daca sosul scade prea tare se mai adauga apa.Cand carnea este suficient de patrunsa se adauga restul de usturoi si busuiocul impreuna cu cimbrul se mai lasa 5minute si se inchide focul se acopera si se trage deoparte.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta Buna !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare