Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sniţel de pui -REŢETA ZILEI- 17 septembrie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Ingrediente

1 kg piept de pui dezosat (4 bucati piept de pui)
4 oua
3 linguri faina
150 gr pesmet cu verdeturi (sau pesmet simplu)
piper, sare
mult ulei pentru prajit

Bucati: 16

Preparare

  1. Pieptul se taie felii, cate 3-4 felii din fiecare bucata.
  2. Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se pipereaza feliile.
    * daca nu folositi pesmet cu verdeturi care e deja sarat puneti si putina sare pe feliile de carne
  3. Intr-o tigaie se incinge bine ulei cam de 2 degete.
  4. Intr-un bol se bat ouale cu putina sare si apoi se incorporeaza faina. Pesmetul se pune pe o farfurie lata.
  5. Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se trece prin pesmet pe ambele parti.
  6. Se pajesc snitelele cam 3 minute pe o parte si apoi inca 3 pe cealalta. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare