Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Uica Mihai a preparat o găigană record

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Sâmbătă, 24 noimebrie, în jurul orei 12, Uica Mihai a oferit timişorenilor un adevărat spectacol culinar, gătind o găigană bănăţeană din 1000 de ouă.

Uica împreună cu prietenul său Chef Cezar Munteanu şi alţi bucătari pricepuţi, au gătit o găigană din 1000 de ouă, 50 de kilograme de afumătură, 20kg ceapă, 10kg ardei , 10 kg roşii şi condimente precum piper negru,piper roz, piper verde, tarhon.

„O găigană adevărată se face împreună cu familia, trebuie să participe toată lumea la realizarea ei” a afirmat Uica Mihai.

La invitaţia bucătarilor, vizitatorii au contribuit şi ei la realizarea preparatului, aceştia mestecând în găigană.

Uica ne-a mărturisit că reţeta găiganei o ştie de la străbunicul său , iar un ingredient important este dragostea cu care aceasta este făcută.

După prepararea găiganei, aceasta a fost oferită tuturor vizitatorilor, rezultând aproximativ 800 de porţii.

Scopul realizării acestei  găigane a fost demararea şi omologarea recordului,  fiind găigana preparată din cele mai multe ouă.

Evenimentul a avut loc cu ocazia desfăşurării primei ediţii a Gastro Fest  la Centru Regional de Afaceri Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare