Politia-arestat

În perioada 1-3 mai 2015, la nivelul judeţului Timiş au acţionat aproape 800 de purtători de uniforme de la toate serviciile Inspectoratului de Poliție Județean. Astfel, poliţişti de ordine publică, rutieră, transporturi, arme, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor, s-au aflat în stradă, acţionând pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, apărarea patrimoniului public şi privat, siguranţa rutieră şi a transporturilor feroviare, pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de minivacanţa de 1 Mai.

Pe perioada acesteia, poliţiştii au intervenit la 331 de evenimente sesizate prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, aplanând 113 stări conflictuale. Au fost constatate 41 de infracţiuni, 35 dintre acestea fiind depistate în flagrant.

Polițiștii au aplicat nu mai puțin de 740 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 280.000 de lei. Din totalul sancţiunilor aplicate de poliţiştii rutieri, 353 au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 44 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare.

Spre satisfacția tuturor, în urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către poliţiştii timişeni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here