Transfer aeroport
7.9 C
Timișoara
22-feb.- 2020- 14:05
Transfer aeroport

Primul parc de picnic al Timișoarei, o RUȘINE! În ce stare MIZERABILĂ se află Scuarul Karlsruhe FOTO

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Reabilitat în anul 2011, după o investiție de câteva milioane de lei și modernizat la cele mai înalte standarde, Parcul Karlsruhe se degradează pe zi ce trece și asta datorită faptului că nu mai există o firmă specializată care să se ocupe de întreținerea sa.

Dacă în 2011, acesta devenise primul parc din Timișoara destinat picnicului, asta după ce s-au realizat instalații complexe de irigare a gazonului montat fâșie cu fâșie, iar locația arăta excepțional, parcul, situat în spatele fostului Abator, a fost lăsat în paragină. Parcul, care în trecut a purtat și denumirea de ”Bihor”, avea zone cu diferite tipuri de flori, sau alte plante ”speciale”, dar acum nici gazonul nu mai este ”curat”.

Pe de altă parte, nici la capitolul salubrizare nu excelează locația amintită, în vegetația care în unele locuri depășește 60 de centimetri (!!!), poți găsi fără probleme, ambalaje, hârtii și chiar PET-uri (sticle de plastic), însă, este adevărat, asta nu mai ține de lipsa unui contract de întreținere a spațiilor verzi, ci de ”bunul-simț” lipsă al trecătorilor, însă, probabil că nici aceștia nu ar apela la astfel de ”tertipuri”, dacă gazonul ar avea doar câțiva centimetri, iar în el nu s-ar putea juca copii de-a v-ați ascunselea.

Un alt aspect ”hidos”, care datează de când există acest părculeț, este faptul că în zona spațiului destinat copiilor care vizitează parcul, se află câteva garaje din beton, unele dintre ele total nefolosite (asta se poate observa din înălțimea vegetației crescute în fața porții acestuia, vezi foto în galeria de mai jos), garaje care ocupă un spațiu care ar fi putut fi completat pentru utilizarea celor mici… dar asta-i altă poveste. Tot la ”altă poveste” probabil am putea încadra și mâzgălelile de pe toate panourile existente în parc, coșurile de gunoi, bănci, etc.

Nu ne rămâne decât să așteptăm mult-promisa licitație pentru semnarea contractului de întreținere a spațiilor verzi, care tind să devină… SAVANE, dacă nu se urgentează în vreun fel!

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă

TIMISUL DE IERI

Pajiştea cu narcise de la Băteşti, locul de poveste unde florile cresc inexplicabil

Situată la 800 m de DN 68A, între oraşul Făget şi comună Margina, pajiştea cu narcise de la Băteşti...