Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu, anunț BOMBĂ: În 2015, facem un parc nou, de peste 6.000 de mp, în Calea Lipovei! Ce lucrări mai anunță la ”spații verzi”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
”VEŞTI BUNE! Anul 2015 va fi anul celor mai mari lucrări la spaţiile verzi şi de joacă ale Timişoarei!” a scris Nicolae Robu, cu puțin timp în urmă, pe Facebook. Edilul orașului de pe Bega a anunțat și în ce constă o parte dintre lucrările specificate de el.

”Vom reabilita şi reamenaja: Parcul Pădurice, Balta Lămâiţei, Parcul Alpinet, Parcul Justiţiei, Parcul Lacului, Parcul Civic și vom crea un nou parc, în Cartierul Calea Lipovei, pe o suprafaţă de 6,200 de metri pătrați!” a postat Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare. Acesta sondează timișorenii cu privire la spațiile verzi, încercân să afle părerile lor cu privire la acest subiect și îndemnându-i pe cei care apreciază postarea sa să dea ”Like”. Cei care nu apreciază înițiativa întâiului gospodar al capitalei Banatului, sunt sfătuiți să posteze textul „Nu apreciez, de spaţii verzi ne arde nouă?!”.

Terenul pe care va fi amenajat acest par, care va beneficia și de un complex loc de joacă destinat copiilor, se află la intersecția străzilor Holdelor cu Sfinții Apostoli Petru și Pavel (vezi amplasamentul în imaginea de sus).

Foto:google.ro/maps

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare