Primarul Robu, anunț BOMBĂ: În 2015, facem un parc nou, de peste 6.000 de mp, în Calea Lipovei! Ce lucrări mai anunță la ”spații verzi”

- Advertisement -
”VEŞTI BUNE! Anul 2015 va fi anul celor mai mari lucrări la spaţiile verzi şi de joacă ale Timişoarei!” a scris Nicolae Robu, cu puțin timp în urmă, pe Facebook. Edilul orașului de pe Bega a anunțat și în ce constă o parte dintre lucrările specificate de el.

”Vom reabilita şi reamenaja: Parcul Pădurice, Balta Lămâiţei, Parcul Alpinet, Parcul Justiţiei, Parcul Lacului, Parcul Civic și vom crea un nou parc, în Cartierul Calea Lipovei, pe o suprafaţă de 6,200 de metri pătrați!” a postat Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare. Acesta sondează timișorenii cu privire la spațiile verzi, încercân să afle părerile lor cu privire la acest subiect și îndemnându-i pe cei care apreciază postarea sa să dea ”Like”. Cei care nu apreciază înițiativa întâiului gospodar al capitalei Banatului, sunt sfătuiți să posteze textul „Nu apreciez, de spaţii verzi ne arde nouă?!”.

Terenul pe care va fi amenajat acest par, care va beneficia și de un complex loc de joacă destinat copiilor, se află la intersecția străzilor Holdelor cu Sfinții Apostoli Petru și Pavel (vezi amplasamentul în imaginea de sus).

Foto:google.ro/maps

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Loc de joaca pentru copiii din Sacalaz, amenajat chiar in centrul comunei

Locuitorii din comuna timișeană Săcălaz își vor putea duce...

Scoala Generala nr.7 ”creste” pe verticala. Vezi planurile Primăriei Timisoara!

S-a dat startul pentru extinderea Școlii Generale nr. 7...

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv...

Accident! Un şofer beat s-a proptit cu autoturismul direct în gardul SRI

Accident spectaculos luni spre marţi noaptea în Calea Lipovei...

Din aceeași categorie

Categorii Populare