ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Danez de origine somaleză, prins cu peste 30 de kilograme de DROGURI ! Cum l-au descoperit polițiștii VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Procurorii DIICOT, împreună cu polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, au depistat un bărbat, bănuit de instigare la săvârșirea infracțiunii de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc. Acesta este bănuit că ar fi determinat alte două persoane să introducă în România aproximativ 31,6 kilograme cathinone şi cathine, droguri de mare risc.

Din cercetări, a rezultat faptul că, în cursul lunii trecute, cetățeanul danez i-ar fi determinat pe doi români să introducă drogurile pe teritoriul României. Substanțele interzise ar fi fost expediate din Etiopia, prin transport aerian, via Grecia. După ce ar fi fost introduse pe teritoriul României, drogurile de mare risc ar fi fost preluate, ieri, 2 martie 2015, de la cei doi bărbați.

A fost luată măsura preventivă a reţinerii faţă de cetăţeanul danez, de origine somaleză, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de instigare la săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

În cauză, urmează a fi sesizată instanţa competentă, cu propunerea de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=gJRtttEQAtI&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore