ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu avertizează Azur și Continental! ”Reduceți poluarea sau vă scoatem afară din oraș!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu a povestit vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că în noaptea precedentă, se plimba prin parcul din aporpierea blocului în care locuiește și a simțit un miros extrem de puternic, motiv pentru care s-a urcat în mașină și a pornit ”pe urma” acestuia, alături de seful Direcției de Mediu din carul Primăriei Timișoara, dar și cu inspectorii de la Garda de Mediu. Concluzia clară a autorităților a fost că poluarea olfactivă provine de la compania Azur, situată pe Calea Stan Vidrighin. ”Se vor face investigații pentru a stabili ce se întâmplă acolo. Vom sancționa Azur și vreau să fie foarte clar pentru toți: dacă nu va fi în stare să-și rezolve problema așa încât să nu mai polueze, îi vom ridica autorizaţia de funcționare, avizul de mediu, cu riscul că timișorenii își vor pierde locurile de muncă! Şi ce spun acum vizavi de firma Azur este valabil vis-a-vis de oricare alta. Nimic nu-i mai important decât sănătatea oamenilor”, spunea Robu, vizibil supărat.

Cu puțin timp în urmă, edilul-șef a ținut morțiș să informeze populația Timișoarei, la ”scară largă” despre atitudinea sa, cu riscurile la care se supune, Robu amenințând inclusiv fabrica de anvelope Continental.

”NU VĂ JUCAȚI CU FOCUL!

Atenționez compania Azur, dar în egală măsură orice companie din Timișoara, să ia în FOARTE serios avertismentul dat de mine ieri!

Am recepționat extrem de negativ respingerea de către reprezentanții companiei Azur a constatării mele că poluează -atenție: spun constatării, nu acuzei!-, pentru că refuzul de a recunoaște existența problemei denotă implicit dezinteres în a-i căuta soluții.

Ieri am făcut vorbire de poluarea cartierelor Calea Buziașului și Soarelui de către compania Azur, dar în alte numeroase rânduri am abordat în termeni la fel de intransigenți problema poluării olfactive a cartierului „Calea Lipovei” de către compania Continental. Atitudinea reprezentanților Continental -spre cinstea lor- a fost una total diferită, ei au recunoscut problema și s-au angajat să o rezolve printr-o investiție de 7 milioane euro în aparatură specifică pentru reducerea poluării.

Țin însă să precizez și cu această ocazie: oricât de mari ar fi investițiile făcute, dacă mirosul în cartierul Calea Lipovei va persista și în urma lor, compania Continental Cauciucuri, chiar fiind așa cum este: o companie extrem de serioasă și pe care o respectăm așa cum se cuvine- va trebui să se relocheze, pentru că pe noi, timișorenii, nu ne interesează cheltuielile făcute de o companie sau alta, ci doar rezultatul din perspectiva noastră, în speță: CA AERUL TIMIȘOAREI SĂ FIE CURAT!”, a anunțat Robu pe Facebook.

Foto: Alin Zelenco

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore