Atenţie ŞOFERI! Poliţia RUTIERĂ nu se JOACĂ! Peste 1.100 de amenzi în ultimele patru zile în judeţul Timiş

Date:

În perioada 7–10 octombrie 2013, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Oamenii legii au întocmit 6 dosare penale şoferilor care au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permise de conducere sau conducând autovehicule neînmatriculate.

Tot ei au aplicat nu mai puţin de 1.128 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 440 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 213 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, şi de 80 permise de conducere pentru neacordare de prioritate de trecere pietonilor (45), neacordare de prioritate de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi depăşirea limitelor de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. De asemenea, au fost retrase 40 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

În zilele de weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare