Război în Rai! Mondena Denisa Tîrziu, fosta iubită a agentului-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale, a fost atacată, în trafic, de membrii clanului țigănesc, tutelat de celebrul Domide Novacovici

- Advertisement -
După cum stau lucrurile, azi, cariera profesională a agentului-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara se apropie cu pași repezi de un final, absolut previzibil. În cel mai fericit caz, o pensie anticipată! Mesajul, fără echivoc, transmis pe orizontală și-n eter, vine de la cel mai înalt nivel al Ministerului Administrației și Internelor. Asta ca să știe și să stea liniștiți toți rromii de mătase din Timișoara, în frunte cu căpeteniile Noe Codreanu, Vidraș, Nuțu Vadar, Marcel Căldăraș, Florica și Domide Novacovici, Tibi Unguru’, Pardalian și Sprânceană. La pachet cu toți hoții de lux și peștii de pe raza municipiului de pe Bega! Așadar, povestea frumoasă, cu cel mai premiat, decorat și iubit organ al legii, s-a terminat…  înainte de a începe! Și asta, exclusiv, din vina apucăturilor de neo-fanariot ale subofițerului IPJ Timiș care s-a crezut intangibil, veșnic și nemuritor.

Mai mult ca sigur, dacă voceatimisului.ro nu ar fi ținut presiune pe subiect și nu ar fi continuat cu dezvăluirile, având în vedere încrengăturile din sistemul judiciar, atunci, agentul-șef Raoul Iacob de la BIC ar mai fi avut o șansă, ca să scape cu fața curată!  De fapt, o nouă șansă, având în vedere că, în urmă cu ceva vreme, DIICOT Timișoara i-a mai întins o mână de ajutor polițistului, atunci când l-a scos dintr-o combinație sulfuroasă de pe Becicherecu Mic și l-a făcut martor sub acoperire, împotriva faimosului spărgător de apartamente Grațian Pinter, în ciuda opoziției procurorului de caz, pe când magistratul se afla… în concediul legal de odihnă! Ca să fie clar și să nu mai existe niciun dubiu cu privire la (a)filiați! În rest, despre subofițerul Raoul Iacob, numai de bine – un personaj exclamat la microfoane, onorat și avansat în versuri, invocat pe ritmuri de manele și purtat cu mândrie în piept de toți țiganii care se respectă! Ce mai, ținut în geam, în special, pe post de bau-bau și pentru reglarea de conturi!

Povestea de azi e una extrem de simplă și o are ca erou principal pe Denisa Tîrziu. Pentru cei care nu-și mai reamintesc, Denisa Tîrziu este una și aceeași persoană cu cea care l-a însoțit pe polițistul de la BIC, la braț, intrând pe un mars triumfal, la petrecerea lui Noe Codreanu. Într-o sală plină cu țigani de mătase! La vremea respectivă, la nivelul anilor 2020, tânăra era iubita angajatului MAI și, așa cum rezultă din probe, în același timp, s-a anturat (dez)interesat și cu un cetățean elvețian, pe care l-a și iubit… de vreo 350.000 euro! Chiar sub nasul fin al agentului-șef Raoul Iacob! Nici nu mai contează ce fel de eforturi financiare a făcut, în relația cu polițistul, globtrottera Denisa Tîrziu. Cert e că, între timp, cei doi s-au despărțit și relația, nu numai că s-a răcit, dar s-a deteriorat vizibil din motive tehnice, ca să zicem așa. Practic, femeia s-a întors în brațele fostului iubit, nimeni altul decât dușmanul de moarte al polițistului, hoțul de lux Grațian Pinter. Exact cel pe care, după o colaborare îndelungată, subofițerul l-a aruncat după gratii, executând un flic-flac… acoperit, sub patronajul DIICOT.

În primă fază, așa cum a prezentat și voceatimisului.ro, polițistul s-a rezumat la mesaje voalate de amenințare, presărate din plin cu vorbe grele, epitete și metafore la adresa Denisei Tîrziu, toate transmise prin aplicația de WhatsApp. Doar pentru că tânăra a îndrăznit să participe la o chermeză organizată, într-un spațiu rural, de un anume Florin Petreuș, cunoscut personaj în mediile gri ale municipiului Timișoara și, indexat, chiar și de Raoul Iacob de la BIC. Ulterior, între angajatul MAI și tânără a mai urmat o întâlnire accidentală, în interiorul unei case de schimb valutar din Piața Sinaia din Timișoara, care s-a continuat cu un circ stradal, la care au participat, inițial, jandarmii și, mai apoi, agenții Secției 3 Poliție din Calea Șagului. Aici, s-a lăsat cu o sesizare din oficiu și o plângere penală, împotriva subofițerului de la BIC, doar pentru că, la momentul respectiv, Denisa Tîrziu a refuzat să depună reclamație scrisă împotriva fostului iubit. Azi, evident, regretă!

Escaladare (psiho)motrică

Cert e că tot dansul artistic dintre Denisa Tîrziu și Raoul Iacob a culminat zilele trecute, în seara zilei de 19 septembrie 2023, în jurul orei 19 când, pe o stradă principală din localitatea Bazoșul Nou, mașina condusă de fosta iubită a polițistului a fost blocată, în trafic, de trei membri ai clanului de țigani, condus de Crăciun (Domide) Novacovici: ”Aveam geamul deschis la mașină, că oprisem lângă vreo trei sau 4 femei, ca să pun o întrebare. Căutam o adresă. Brusc, a frânat un autoturism lângă mine care m-a și blocat și a început circul. Țiganii au sărit pe mine. Era acolo Laurențiu, fiul lui Domide, nevasta lui Laurențiu și unul Ion Șoi. M-au lovit, m-au tras de păr, m-au amenințat și mi-au zis că toată corecția pe care mi-au aplicat-o e pentru Florica și Raoul Iacob. Eu îi știu pe agresori de la Raoul și i-am cunoscut pe vremea când umblam cu el…”.

Pe scurt, cam asta ar fi povestea. Una peste alta, așa cum rezultă din probe, după scandal, alături de o prietenă, care se afla în mașină la momentul atacului, Denisa Tîrziu s-a prezentat la Secția 1 Poliție și a depus o reclamație, împotriva celor trei agresori. A doua zi după incident, pe data de 20 septembrie a.c., Denisa Tîrziu s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală ”Mina Minovici” din Timișoara, unde a fost examinată și încadrată la 3 zile de îngrijiri medicale, datorită unor escoriații și tumefacții. Azi, după orele prânzului, s-a făcut o reconstituire la fața locului, iar unii dintre martori au confirmat incidentul cu precizarea că nu știu de la ce a pornit, ci pur și simplu au văzut o hărmălaie și persoane care țipau, amenințau și gesticulau, fără să audă, cu exactitate, dialogul.

Acum, ca lucrurile să fie și mai clare! Fără niciun dubiu, toate cele 3 persoane, care ar fi agresat-o pe Denisa Tîrziu, fac parte din familia țiganului Crăciun (Domide) Novacovici, arestat de câteva luni pentru infracțiuni din zona stupefiantelor de mare risc. Asta, abia după ce, din cauza probelor puse pe tapet de voceatimisului.ro, Raoul Iacob a fost exilat la Secția 5 Poliție. Actualmente, Domide este încarcerat la Penitenciarul “Popa Șapcă” din Timișoara. Mai mult, sora lui Domide, Florica Novacovici, zisă Flory, a trăit o poveste de dragoste, pentru o bună perioadă de timp, alături de polițistul Raoul Iacob, lucru confirmat de ambii. Chiar și de către fostul cumnat al lui Domide care, la un moment dat, a reclamat faptul că polițistul de la BIC ar fi luat și pielea de pe fosta sa soție, în timpul relației.

La finalul materialului, pentru cei care vor mai multe detalii, există atașat interviul video cu Denisa Tîrziu. Pe lângă înregistrare, se mai regăsesc o serie întreagă de fotografii care-i ilustrează, atât pe presupușii agresori ai mondenei Denisa Tîrziu, cât și pe liderii unor clanuri țigănești care, așa cum a dezvăluit și voceatimisului.ro, fac/au făcut parte din anturajul intim al agentului-șef Raoul Iacob. Oricum, de departe, fotografia de deschidere face toți banii! În primul rând pentru că este pentru prima dată când imaginea apare în spațiul public și, nu în ultimul rând, pentru că scoate la iveală relația domestică și intima dintre angajatul IPJ Timiș și țiganul Pardalian.

Care Pardalian? Același pe care deținutul Alin Morcocian, așa cum a rezultat din investigația voceatimisului.ro, l-a acuzat că l-a băgat în portbagajul mașinii, până la domiciliul său unde, sub privirile subofițerului Raoul Iacob, l-a luat la bătaie. Ulterior, ca treaba să fie clară, Raoul Iacob l-a și reținut! După care, ca să-și retragă plângerea referitoare la actele de violență din curtea casei lui Pardialian și la abuzul polițienesc, angajatul MAI i-ar fi înlesnit lui Alin Morcocian… o întâlnire intimă cu soția, chiar în birourile de la Poliția municipiului Timișoara. Cu alte cuvinte, sex confirmat între un arestat și un civil, sub nasul chestorului de poliție Alin Petecel! Vocea Timișului a solicitat un punct de vedere, prin avocatul Karin Antonescu, presupușilor agresori ai Denisei Târziu. Când vom intra în posesia declarației, o vom prezenta, neîntârziat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare