Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Război în Rai! Mondena Denisa Tîrziu, fosta iubită a agentului-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale, a fost atacată, în trafic, de membrii clanului țigănesc, tutelat de celebrul Domide Novacovici

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °
După cum stau lucrurile, azi, cariera profesională a agentului-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara se apropie cu pași repezi de un final, absolut previzibil. În cel mai fericit caz, o pensie anticipată! Mesajul, fără echivoc, transmis pe orizontală și-n eter, vine de la cel mai înalt nivel al Ministerului Administrației și Internelor. Asta ca să știe și să stea liniștiți toți rromii de mătase din Timișoara, în frunte cu căpeteniile Noe Codreanu, Vidraș, Nuțu Vadar, Marcel Căldăraș, Florica și Domide Novacovici, Tibi Unguru’, Pardalian și Sprânceană. La pachet cu toți hoții de lux și peștii de pe raza municipiului de pe Bega! Așadar, povestea frumoasă, cu cel mai premiat, decorat și iubit organ al legii, s-a terminat…  înainte de a începe! Și asta, exclusiv, din vina apucăturilor de neo-fanariot ale subofițerului IPJ Timiș care s-a crezut intangibil, veșnic și nemuritor.

Mai mult ca sigur, dacă voceatimisului.ro nu ar fi ținut presiune pe subiect și nu ar fi continuat cu dezvăluirile, având în vedere încrengăturile din sistemul judiciar, atunci, agentul-șef Raoul Iacob de la BIC ar mai fi avut o șansă, ca să scape cu fața curată!  De fapt, o nouă șansă, având în vedere că, în urmă cu ceva vreme, DIICOT Timișoara i-a mai întins o mână de ajutor polițistului, atunci când l-a scos dintr-o combinație sulfuroasă de pe Becicherecu Mic și l-a făcut martor sub acoperire, împotriva faimosului spărgător de apartamente Grațian Pinter, în ciuda opoziției procurorului de caz, pe când magistratul se afla… în concediul legal de odihnă! Ca să fie clar și să nu mai existe niciun dubiu cu privire la (a)filiați! În rest, despre subofițerul Raoul Iacob, numai de bine – un personaj exclamat la microfoane, onorat și avansat în versuri, invocat pe ritmuri de manele și purtat cu mândrie în piept de toți țiganii care se respectă! Ce mai, ținut în geam, în special, pe post de bau-bau și pentru reglarea de conturi!

Povestea de azi e una extrem de simplă și o are ca erou principal pe Denisa Tîrziu. Pentru cei care nu-și mai reamintesc, Denisa Tîrziu este una și aceeași persoană cu cea care l-a însoțit pe polițistul de la BIC, la braț, intrând pe un mars triumfal, la petrecerea lui Noe Codreanu. Într-o sală plină cu țigani de mătase! La vremea respectivă, la nivelul anilor 2020, tânăra era iubita angajatului MAI și, așa cum rezultă din probe, în același timp, s-a anturat (dez)interesat și cu un cetățean elvețian, pe care l-a și iubit… de vreo 350.000 euro! Chiar sub nasul fin al agentului-șef Raoul Iacob! Nici nu mai contează ce fel de eforturi financiare a făcut, în relația cu polițistul, globtrottera Denisa Tîrziu. Cert e că, între timp, cei doi s-au despărțit și relația, nu numai că s-a răcit, dar s-a deteriorat vizibil din motive tehnice, ca să zicem așa. Practic, femeia s-a întors în brațele fostului iubit, nimeni altul decât dușmanul de moarte al polițistului, hoțul de lux Grațian Pinter. Exact cel pe care, după o colaborare îndelungată, subofițerul l-a aruncat după gratii, executând un flic-flac… acoperit, sub patronajul DIICOT.

În primă fază, așa cum a prezentat și voceatimisului.ro, polițistul s-a rezumat la mesaje voalate de amenințare, presărate din plin cu vorbe grele, epitete și metafore la adresa Denisei Tîrziu, toate transmise prin aplicația de WhatsApp. Doar pentru că tânăra a îndrăznit să participe la o chermeză organizată, într-un spațiu rural, de un anume Florin Petreuș, cunoscut personaj în mediile gri ale municipiului Timișoara și, indexat, chiar și de Raoul Iacob de la BIC. Ulterior, între angajatul MAI și tânără a mai urmat o întâlnire accidentală, în interiorul unei case de schimb valutar din Piața Sinaia din Timișoara, care s-a continuat cu un circ stradal, la care au participat, inițial, jandarmii și, mai apoi, agenții Secției 3 Poliție din Calea Șagului. Aici, s-a lăsat cu o sesizare din oficiu și o plângere penală, împotriva subofițerului de la BIC, doar pentru că, la momentul respectiv, Denisa Tîrziu a refuzat să depună reclamație scrisă împotriva fostului iubit. Azi, evident, regretă!

Escaladare (psiho)motrică

Cert e că tot dansul artistic dintre Denisa Tîrziu și Raoul Iacob a culminat zilele trecute, în seara zilei de 19 septembrie 2023, în jurul orei 19 când, pe o stradă principală din localitatea Bazoșul Nou, mașina condusă de fosta iubită a polițistului a fost blocată, în trafic, de trei membri ai clanului de țigani, condus de Crăciun (Domide) Novacovici: ”Aveam geamul deschis la mașină, că oprisem lângă vreo trei sau 4 femei, ca să pun o întrebare. Căutam o adresă. Brusc, a frânat un autoturism lângă mine care m-a și blocat și a început circul. Țiganii au sărit pe mine. Era acolo Laurențiu, fiul lui Domide, nevasta lui Laurențiu și unul Ion Șoi. M-au lovit, m-au tras de păr, m-au amenințat și mi-au zis că toată corecția pe care mi-au aplicat-o e pentru Florica și Raoul Iacob. Eu îi știu pe agresori de la Raoul și i-am cunoscut pe vremea când umblam cu el…”.

Pe scurt, cam asta ar fi povestea. Una peste alta, așa cum rezultă din probe, după scandal, alături de o prietenă, care se afla în mașină la momentul atacului, Denisa Tîrziu s-a prezentat la Secția 1 Poliție și a depus o reclamație, împotriva celor trei agresori. A doua zi după incident, pe data de 20 septembrie a.c., Denisa Tîrziu s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală ”Mina Minovici” din Timișoara, unde a fost examinată și încadrată la 3 zile de îngrijiri medicale, datorită unor escoriații și tumefacții. Azi, după orele prânzului, s-a făcut o reconstituire la fața locului, iar unii dintre martori au confirmat incidentul cu precizarea că nu știu de la ce a pornit, ci pur și simplu au văzut o hărmălaie și persoane care țipau, amenințau și gesticulau, fără să audă, cu exactitate, dialogul.

Acum, ca lucrurile să fie și mai clare! Fără niciun dubiu, toate cele 3 persoane, care ar fi agresat-o pe Denisa Tîrziu, fac parte din familia țiganului Crăciun (Domide) Novacovici, arestat de câteva luni pentru infracțiuni din zona stupefiantelor de mare risc. Asta, abia după ce, din cauza probelor puse pe tapet de voceatimisului.ro, Raoul Iacob a fost exilat la Secția 5 Poliție. Actualmente, Domide este încarcerat la Penitenciarul “Popa Șapcă” din Timișoara. Mai mult, sora lui Domide, Florica Novacovici, zisă Flory, a trăit o poveste de dragoste, pentru o bună perioadă de timp, alături de polițistul Raoul Iacob, lucru confirmat de ambii. Chiar și de către fostul cumnat al lui Domide care, la un moment dat, a reclamat faptul că polițistul de la BIC ar fi luat și pielea de pe fosta sa soție, în timpul relației.

La finalul materialului, pentru cei care vor mai multe detalii, există atașat interviul video cu Denisa Tîrziu. Pe lângă înregistrare, se mai regăsesc o serie întreagă de fotografii care-i ilustrează, atât pe presupușii agresori ai mondenei Denisa Tîrziu, cât și pe liderii unor clanuri țigănești care, așa cum a dezvăluit și voceatimisului.ro, fac/au făcut parte din anturajul intim al agentului-șef Raoul Iacob. Oricum, de departe, fotografia de deschidere face toți banii! În primul rând pentru că este pentru prima dată când imaginea apare în spațiul public și, nu în ultimul rând, pentru că scoate la iveală relația domestică și intima dintre angajatul IPJ Timiș și țiganul Pardalian.

Care Pardalian? Același pe care deținutul Alin Morcocian, așa cum a rezultat din investigația voceatimisului.ro, l-a acuzat că l-a băgat în portbagajul mașinii, până la domiciliul său unde, sub privirile subofițerului Raoul Iacob, l-a luat la bătaie. Ulterior, ca treaba să fie clară, Raoul Iacob l-a și reținut! După care, ca să-și retragă plângerea referitoare la actele de violență din curtea casei lui Pardialian și la abuzul polițienesc, angajatul MAI i-ar fi înlesnit lui Alin Morcocian… o întâlnire intimă cu soția, chiar în birourile de la Poliția municipiului Timișoara. Cu alte cuvinte, sex confirmat între un arestat și un civil, sub nasul chestorului de poliție Alin Petecel! Vocea Timișului a solicitat un punct de vedere, prin avocatul Karin Antonescu, presupușilor agresori ai Denisei Târziu. Când vom intra în posesia declarației, o vom prezenta, neîntârziat.

Urmărește-ne pe Google News

12 COMENTARII

  1. jegul ala de Paralian vine la sala de forta Iguana impreuna cu fii lui car parta cutite si bastoane tlecopice in locuri pubile asta vara erau pe strand la AMAZONIA cu bastoan telescipice aviz agentilor de paza de la AMAZONIA care ar trrbui sa controleze bagajele celor car intra in strand , aschia nu sare departe e trunchi ! ba da arestatii oata ca pera fac legea astai calnul PARALIAN cine il protjeaza pe asta deja se crede in filemel cu mafia sa fim seriosi e un fomist

  2. Diicot interveniți ca Politia doarme și este la mana Clanului Pardalean care în continuare practica prostituția cu fete minore care frecventează casa lui și strada lugojului din Timișoara unde împreună cu soția merg la hotele și pe strada în mașini zona pădurea verde și mai mult Pardalean colecteza bani conducând o masina Audi combi fara permis…deci ușor de urmărit și prins dacă se vrea…

  3. NU ÎNTELEGEM DACA POLITIA ESTE PE O LABA CU INTERLOPUL TIGAN PARDALEAN ANALFABET… DE CE DIICOT NU INTERVINE SA REZOLVE PROBLEMA CU ACEST CLAN DE INFRACTORI SI MAI MULT DGA DE CE NU URMARESTE ACESTI POLITISTI CARE IAU BANI SAI APERE PE ACESTI INRACTORI??? ALO POLITIA CORUPTA DIN TIMISOARA OPRITIVA PANA NU VA IA APA…

  4. POZA CU INTERLOPUL PARDALEAN SI POLITISTUL MAFIOT ESTE FACUTA LA PARDALEAN IN CASA CAND A FOST SASI IA DREPTUL DE MARE SMECHER POLITIST SI CUTIA CU TRABUCURI STIE EL CE ZIC CA DOAR TIGANUL AL RASFATA SI CU TRABUCURI SCUMPE STICLE WISKI BANI SI SEX CU FETE CHIAR SI MINORE PE CARE LE TRAFICA LA PROSTITUTIE PARDALEAN SI BAIETI LUI ALIN SI FLAVIUS PE LANGA MAMA LOR CARE SI EA PRACTICA PROSTITUTIA DE MAI BINE DE 15ANI PE CALEA LUGOJULUI DIN TIMISOARA LINGA PECO LUKOIL CU BUNA STINTA A POLITIEI DIN TIMISOARA….

  5. DA ESTE FOARTE ADEVARAT SI SE STIE DESPRE CLANUL PARDALEAN CA SE OCUPA CU PROXENETISM CAMATARIE FURTURI RECUPERARI JUDECATI TIGANESTI DROGURI FURTURI TALHARI SI CA POLITIA TIMISOARA A INCHIS OCHI DE FIECARE DATA DESI SUNT MULTE DOSARE PE NUMELE FAMILIEI PARDALEAN! EXISTA DIICOT CARE AR TREBUI SA OPREASCA ACEST CLAN CAT MAI REPEDE CU PUTINTA SI SA SE AFLE SI CARE POLITISTI IAU TONUT IN SPATE IN TOTI ACESTI ANI….

  6. SPER CA CAT MAI MULTE VICTIME SA DEPUNA PLANGERE PE NUMELE LUI PARDALEAN ACUM CA VAD ACEASTA POSTARE PENTRU CA SUNT MULTE FETE CARE AU PATITO CU ACEST CLAN PARDALEAN SI MAI MULT POATE CHIAR SOTIA LUI FIND VICTIMA CA SE PROSTITUEAZA PENTRU PARDALEAN SI COPI LOR CARE O PAZESC RAND PE RAND SI O CONTROLEAZA PE CALEA LUGOJULUI DIN TIMISOARA LANGA STATIA PECO LUKOIL UNDE SINT SI CAMERE DE FILMAT SI SIGUR SE POATE VEDEA CUM SE PROCEDEAZA, SPERAM CA DIICOT INTERVINE SI REZOLVA PROBLEMA CU ACEST CLAN CARE TERORIZEAZA ZILNIC LUMEA CU CARE ARE CONTACT…

  7. ALO DIICOT NU DORMI SI REZOLVA PROBLEMA CE POLITIA TIMP DE 20ANI NU A FACUTO CU ACEST CLAN PARDALEAN! A FOST LASAT SA FACA CAMATARIE PROSTITUTIE FURTURI SCANDALURI BATAI TRAFIC DE DROGURI CONDUCERE FARA PERMIS SI MULTE ALTE INFRACTIUNI SI ASTA CU STIREA POLITIEI DIN TIMISOARA! ESTE SIMPLU SA SE VERIFICE CATE DOSARE PENALE SUNT PE NUMELE SOTIEI LUI PARDALEAN SI PE NUMELE BAIETILOR LOR MINORI CARE IAU TOTUL ASUPRA LOR FIND MINORI… LA FEL PE NUMELE LUI PARDALEAN… DATORITA CA A CANTAT SIFONAT PRADUIT TOT LA POLITIE A FOST TINUT IN SPATE + SPAGA SEX SI ALTE ATENTI DIN PARTEA LOR…

  8. Pardalean este un cunoscut politiei din Timișoara ca Peste de foarte mulți ani ținut în brate de Raol Iacob și alți Polițiști de la municipiu Timișoara, în continuare practica prostituție cu soția lui, sunt mai multe dosare de furt de la clienți sotiei lui Pardalean pe rol, în casa la el se găsește mai multe arme albe sabi… droguri și mai tot timpul fete minore aduse de cei 2 băieți ai lor pe care le baga la prostituție, politia din Timișoara știe de aceste lucruri numai ca Patrulele închid ochi cu șpagă și sex din partea Familiei Pardalean, mai mult pe numele lui Pardalean exista și un dosar cu conducere cu permis fals emis de alta tara din Europa și acolo politia împreună cu Raol lau cam făcut pierdut… mai mult Pardalean conduce un Audi și acum fără permis de conducere el fiind analfabet …Rog Diicot sa se sesizeze și sa facă lumina cu aceasta Familie Pardalean care racolează fete minore și le prostituează pe calea lugojului lângă benzinăria Luk oil… se pot prinde foarte ușor dacă se vrea pentru ca ei stau în benzinarie unde sunt camere și păzesc prostituatele le controlează și iau bani ori băieți lui Pardalean Flavius și Alin sau personal Pardalean! Sper sa se termine și sa se prevină cât mai curând posibil sa nu se mai destrame si alte famili care au de suferit în urma acestei practici proxenetism cu fetele minore pe care ei le racolează prin băieți lui Pardalean prin metoda ca ei le iubesc și sunt îndrăgostiți de ele splandule creierul cu droguri ajungând sa se prostitueze…

    • Sunt moldovan Rada sunt fosta soție a lu Moldovan Pardalian ,bai deșteptule ai o ura persoanala fata de Pardalian? Sunt destul de matura in a lua decizie ce sa fac cu viața mea ,nu mi poate pune nimeni Stop la idei,e viața mea și fac ce vreau. Tot ce s-a auzit pe internet sunt minciuni false. Gura lumii nu o poate astupa nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare