Umilință maximă! Președintele CJ Timiș Alin Nica, ignorat și ironizat de primarii PNL, pe grupul intern de comunicare

- Advertisement -
În ciuda eforturilor constante și apreciabile, dar fără niciun efect, Alin Nica se încăpățânează să rămână cel mai slab și absent președinte de județ din toate timpurile, absolut la toate capitolele. Fără nicio excepție! De trei ani de zile, într-o formă continuată, întâiul județului Timiș a demonstrat, cu fiecare expunere publică pe care a avut-o – toate anoste, sforăitoare și plictisitoare – că nu cunoaște decât două poziții… politice: cea de victimă și cea de comentator! În rest, dublul-președinte Alin Nica (CJ Timiș și PNL Timiș) s-a rezumat doar la foarte puțin umor și imaginație, mini fente chinuite de Facebook, zero soluții la problemele și nevoile comunității și, mai presus de toate, la o vânătoare de vrăjitoare. Altfel spus, o administrație închisă!

Așa că nu e de mirare că, azi, Alin Nica culege ceea ce a semănat, în primul rând prin absenteismul și aroganța din ultimii ani și, nu în ultimul rând, prin luarea unor decizii unilaterale, fără consultarea bazei partidului. Asta e și explicația pentru care duminică, 24 septembrie 2023, după cum rezultă din probele intrate în posesia redacției voceatimisului.ro, președintele Nica și-a luat cu flit de la primarii PNL Timiș, într-un mod absolut înjositor, la o solicitare pe care a lansat-o pe grupul intern de WhatsApp – Primari PNL 2021. O reacție furibundă care, evident, nu are nicio legătură cu așa-zisa democrație din filiala liberală și nicio treabă cu sintagma conform căreia structura județeană ar fi vreun organism viu și liber. Din contră – reacția aleșilor locali este un atac direct la persoana lui Alin Nica și un mesaj tranșant pentru cele 4 tururi de alegeri electorale care vor intra în linie dreaptă de anul viitor: europarlamentare, prezidențiale, locale și generale.

Pe scurt, situația stă în felul următor. Duminica trecută, la ora 13.12, când orice bănățean care se respectă e cu familia la masa de prânz, în fața unei farfurii de supă sau a vreunei fripturi, lui Alin Nica i-a ars de politică pe grupul intern al aleșilor locali: ”Dragi colegi, aș dori să reluăm întâlnirile noastre lunare. Cine se oferă să ne primească miercuri sau joi?„. Și, așa cum rezultă din probe, niciunul dintre cei 48 de primari ai PNL Timiș nu s-a catadicsit să-i răspundă ditamai președintelui. Deși, capturile de ecran, obținute de Vocea Timișului, arată că textul lui Nica a fost citit de către toți aleșii locali, în timp real, fără nicio excepție. Deci, importanța mesajului a fost una scăzută, iar expeditorul… nesemnificativ!

Abia după circa 6 ore de la postarea pe grupul de WhatsApp – Primari PNL 2021, timp în care, pe direct, dezbaterile dintre aleșii locali au fost în toi, primul edil care a scos capul de la cutie și și-a făcut curaj să-i răspundă lui Alin Nica a fost primarul de Lenauheim, liberalul Ilie Suciu: ”Campania electorală”. Sec și la subiect! După care, tot la ora 18.50, pe lângă cele două cuvinte articulate, tot în grupul intern de comunicare, primarul Suciu l-a gratulat pe dublul președinte Nica cu trei imagini/afișe absolut elocvente și grăitoare, care nu fac decât să-i întregească mesajul și părerea despre politica administrației Alin Nica. Cert e că, nici după mai bine de 72 de ore, așa cum rezultă din probele obținute de voceatimisului.ro, întrebarea președintelui CJ Timiș a rămas tot fără răspuns! Niciunul dintre cei 48 de primari liberali, în afara lui Ilie Suciu de la Lenauheim, nu s-au obosit să tasteze absolut nimic. Și asta spune ceva!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img