Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pieton beat accidentat de un şofer „curat” la Timişoara. Vezi ce recomandă poliţiştii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Luni, 17 martie 2014, în jurul orei 19:30, poliţiştii Serviciului Rutier au fost solicitaţi pe Calea Aradului, din Timişoara, ca urmatre a unui accident rutier. La faţa locului, poliţiştii au constatat că P. Daniel, de 30 ani, din Timişoara, a condus un autoturism, iar la un moment dat a accidentat un pieton.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului U. Dan, de 41 de ani, din Timişoara, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Odată constatată această faptă, poliţiştii recomandă pietonilor următoarele:
• Traversaţi drumurile publice perpendicular pe axul acestora, numai prin locuri marcate sau/şi semnalizate cu indicatoare corespunzătoare: trecere de pietoni şi/sau semafor pentru pietoni!
• Înainte de a traversa asiguraţi-vă temeinic, uitându-vă în partea stângă şi apoi în cea dreaptă pentru a observa dacă puteţi traversa în siguranţă!
• Atenţie – în lipsa indicatoarelor ce vă permit să traversaţi (trecerea de pietoni şi/sau semafor) pietonii nu au prioritate.
• După coborârea din mijloacele de transport în comun, aşteptaţi plecarea acestora din staţie şi apoi traversaţi, respectând regulile de circulaţie menţionate anterior!
• Nu traversaţi în fugă strada!
• Circulaţi numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, pe poteci laterale sau pe partea stângă a drumului public – cât mai aproape de marginea sa!
• Nu traversaţi strada prin faţa sau spatele altor vehicule parcate pe stradă – în acest caz există posibilitatea ca ceilalţi conducători auto să nu vă observe şi în acest fel vă expuneţi unui risc major.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare